fbpx

Vakman in de Buurt

Altijd een geschikte vakman, bij u in de buurt.

Ook een vakman vinden? Neem contact op!

Waar wij voor staan

laagste prijs  Geragandeerd kwaliteit

laagste prijs  Alle soorten vakmannen

laagste prijs  Strenge kwaliteitseisen

laagste prijs  Voor en door vakmannen 

Het keurmerk voor professionele vakmannen

Als consument wil je er van verzekerd zijn dat je vakman goed werk levert. Daarnaast wil je als vakman graag overbrengen dat je kwaliteit levert. Vakman in de buurt ondersteunt hierbij.

Vakman in de Buurt is het keurmerk voor en door vakmannen. Wij hebben gemerkt dat veel mensen, last hebben van vakmannen die slechte kwaliteit leveren of torenhoge tarieven rekenen. Dit willen wij tegen gaan! En dat doen wij met een eerlijk en transparant keurmerk waaraan consumenten kunnen herkennen dat zij zaken doen met een echte professional.

Loodgieters

Elektriciens

Dakdekkers

Schilders

Stukadoors

Hoverniers

Slotenmakers

Aannemers

Stratenmakers

Hoe herken je een goede vakman?

Wanneer je een klus laat uitvoeren, verwacht je een vakman met de nodig kennis en ervaring. Helaas weet je niet altijd alles van te voren. Daarom helpen wij je door de juiste vakman te selecteren. Wij zoeken dan ook echt handmatig naar een geschikte vakman.

Waaraan voldoet een vakman bij jullie?

Kwaliteit en service staat bij ons op nummer 1! Daarnaast vinden wij het ook erg belangrijk dat vakmannen die gebruik maken van ons keurmerk eerlijke en transparante tarieven hanteren. Wij doen onze uiterste best om dit te controleren en verifieren.

Voor wie is het keurmerk?

Vakman in de Buurt is voor iedere vakman die goede kwaliteit levert voor eerlijke en transparante tarieven. Wij controleren hierop om er zeker van te zijn dat consumenten goed geholpen worden met hun klus.

Kost het keurmerk geld?

Momenteel is het keurmerk geheel gratis. Wij hanteren hier geen kosten voor, omdat het niet ons doel is om hier geld mee te verdienen. Wij focussen ons primair en alleen op de kwaliteit en service van een vakman. Hier helpen wij vrijblijvend en gratis bij. Wel krijgen wij ondersteuning vanuit verschillende sponors die het mogelijk maken onze werkzaamheden uit te voeren.

Wat als ik problemen heb met een vakman?

Heeft u problemen met een vakman? Dan bemiddelen wij hierin. Wij gaan er vanuit dat de vakmannen top kwaliteit leveren, maar er kan altijd iets gebeuren. Wij zullen er alles aan doen om dit op te lossen. 

Meld u aan als vakman

Meld u vrijblijvend en gratis aan als vakman. Wij zullen u binnen 7 dagen keuren.

Vakman

Vakman in de Buurt

laagste prijs  Geragandeerd kwaliteit

laagste prijs  Alle soorten vakmannen

laagste prijs  Strenge kwaliteitseisen

laagste prijs  Voor en door vakmannen 

Call Now Button