fbpx

Elektricien Beverwijk

Direct een elektricien nodig in Beverwijk?

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Elektricien in de Buurt staat voor u klaar!

laagste prijs  24/7 Spoeddienst

laagste prijs  Meterkasten en groepenkasten vervangen

laagste prijs  Elektra laten aanleggen

laagste prijs  Direct uw storing opgelost 

Elektricien Beverwijk inschakelen?

Denk u een probleem te hebben met elektra maar weet u niet wat het is? Schakel ons in en wij komen kijken waar de problemen vandaan komen. Onze elektriciens zijn uiterst professioneel en kunnen een probleem met elektra zo opsporen. Vaak zien we dat er een probleem is met de groepenkast, deze kunnen namelijk verouderd zijn. Deze problemen ontstaan omdat er vroeger minder gebruik werd gemaakt van stroom dan nu, de groepenkasten kunnen de gevraagde stroom dus niet verdragen.

In de regio Beverwijk zijn wij al voor een langere tijd werkzaam, onze elektriciens komen ook uit deze buurt. Wij vinden het fijn om in deze buurt te werken en mensen veilig elektra te bieden. Wanneer wij iemand veilig en kwalitatief elektra hebben gegeven is ons doel behaald. 

Onze elektriciens hebben jarenlange ervaring en hebben alle werkzaamheden inmiddels al verricht, nergens wordt dus meer van opgekeken. Om alle werkzaamheden zo goed mogelijk te verrichten wordt er gewerkt met het beste materiaal. Onze elektriciens worden altijd op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen en technieken, wij vinden het namelijk belangrijk dat zij hiervan op de hoogte zijn. 

Wanneer u last heeft van een stroomstoring kunt u ons altijd bellen, wij hebben namelijk een storingsdienst die 24/7 geldt. Wij hebben deze dienst omdat wij het belangrijk vinden dat uw stroomstoring snel wordt verholpen, stroom is namelijk een groot gedeelte van ons leven en we kunnen inmiddels niet meer zonder.

Elektricien Alkmaar
Elektromonteur Alkmaar
Monteur van elektra

Elektricien met spoed  in Beverwijk nodig?

Wij kunnen u de beste hulp bieden bij al uw elektra werkzaamheden, wij maken ons altijd hard om de beste service en kwaliteit te bieden. Om de beste service te bieden zijn wij heel allround op het gebied van elektra, onze elektriciens kunnen namelijk alles. 

Veel mensen denken toch zelf hun werkzaamheden te verrichten, dit gaat alleen heel vaak fout. Het hoeft niet perse op het moment zelf fout te gaan, vaak worden de fouten namelijk later ontdekt omdat er problemen met de elektra ontstaan. Deze fouten kunnen erge gevolgen hebben zoals brand, wij raden daarom ook altijd af zelf met elektra te werken als u hier geen verstand van hebt. 

Wij gaan altijd heel netjes en precies te werk, daarom ligt het door ons aangelegde elektra er altijd goed bij. Tijdens het aanleggen van de elektra is het mogelijk om uw wensen door te geven wat betreft stopcontacten, er wordt hier dan zoveel mogelijk rekening mee gehouden. 

Wij vervangen dagelijks groepenkasten om de beste kwaliteit te leveren, wij willen er altijd voor zorgen dat uw elektra optimaal werkt. Wanneer een groepenkast is verouderd werkt deze minder goed, dit is te merken omdat de stoppen dan sneller omslaan. Omdat wij nu meer stroom gebruiken dan vroeger zijn de groepenkasten van vroeger een stuk zwakker. 

Om verdere problemen met de groepenkast te voorkomen wordt deze dan vaak vervangen. 

Bel ons op 085 019 2210

}

24/7 Storingsdienst

Onze elektromonteurs staan 24 uur per dag klaar om uw storingen te verhelpen.

Z

95% Direct opgelost

Wij lossen 95% van de storingen en kortsluitingen direct bij onze klanten op.

Veelgestelde vragen

Waar is de informatie over jullie prijzen te vinden?

Onze prijzen staan beschreven op onze site, dit zijn alleen niet de vaste prijzen. Onze prijzen variëren heel erg omdat ook niet alle klussen hetzelfde zijn. De prijs wordt opgemaakt aan de hand van arbeidsuren, materialen en de werkzaamheden die verricht moeten worden. Wij willen altijd helder zijn over de prijs om geen scheve gezichten te krijgen. 

Wat moet ik doen bij een stroomstoring?

Als u een stroomstoring denkt te hebben is het belangrijk om bij de buren te controleren of zij stroom hebben, als de buren ook geen stroom hebben ligt het probleem buiten uw huis. Voor deze storing kunt u dan geen elektricien bellen. Wanneer de buren wel stroom hebben ligt de oorzaak binnen uw huis, wij staan 24/7 klaar om u te helpen in geval van een stroomstoring. 

Kunnen er dingen worden opgeborgen in de meterkast?

Nee dit kan niet, dit is namelijk niet veilig. Wanneer er brand ontstaat in de meterkast is de kans groot dat deze groter wordt door alle dingen die er zijn opgeborgen. Zorg er daarom voor dat de meterkast altijd zo leeg mogelijk is omdat dit automatisch meer veiligheid biedt.

Is het mogelijk bij jullie te betalen via een factuur?

Ja dit is mogelijk, dit geldt wel alleen voor zakelijke klanten. Particuliere klanten kunnen betalen door middel van contant geld en door te pinnen. 

Leggen jullie stopcontacten aan?

Ja dit doen wij bij het aanleggen van elektra.

De voordelen van Elektricien in de buurt in Beverwijk.

Wilt u snel een goede elektricien in Beverwijk inschakelen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zullen z.s.m. bij u langs komen.

Mensen kiezen voor elektricien in de Buurt omdat:

laagste prijs  Wij zijn dag en nacht voor u bereikbaar

laagste prijs  Wij helpen u met alle verschillende elektra werkzaamheden

laagste prijs  Wij hebben een speciale 24 uurs spoeddienst

laagste prijs  Wij hanteren eerlijke tarieven

Elektra alkmaar direct
{

Erg tevreden! Nadat ik contact had opgenomen stond er binnen een uur een monteur voor de deur. Mijn storing kon direct verholpen worden.

{

Snelle service, goed geholpen en eerlijke prijzen. Ik kan Elektricien in de Buurt aan iedereen aanraden. Mijn meterkast is weer zo goed als nieuw!

{

Ik had problemen met mijn meterkast. Ik heb een afspraak gemaakt en de storing kon direct verholpen worden. Gelukkig viel de prijs ook nog mee!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij kunnen u onder andere helpen met de volgende Elektra Werkzaamheden

Elektra laten aanleggen
Stroomstoring en kortsluiting
Meterkast en groepenkast
Elektricien spoeddienst
Call Now Button