fbpx

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom laten aanleggen?

Wij staan voor u klaar!

Elektricien in de Buurt staat voor u klaar!

laagste prijs  24/7 Spoeddienst

laagste prijs  Meterkasten en groepenkasten vervangen

laagste prijs  Elektra laten aanleggen

laagste prijs  Direct uw storing opgelost 

Krachtstroom laten aanleggen door een professionele elektricien

Het aanleggen van krachtstroom is in veel huizen niet nodig. Op dit moment hebben vooral veel bedrijfspanden krachtstroom als zij veel apparatuur hebben. Denk bijvoorbeeld aan sauna’s of zonnebanken. Maar toch hebben steeds meer nieuwbouwwoningen ook krachtstroom nodig en wordt er in steeds meer woningen krachtstroom aangelegd. Dit komt omdat elektrisch koken steeds populairder wordt. Koken op een inductie of elektrische kookplaat vergt zoveel stroom dat er in de meeste gevallen krachtstroom aangelegd moet worden door een elektricien. Elektricien in de Buurt kan u hierover informeren.

krachtstroom aanleggen
krachtstroom laten aanleggen

Wat is krachtstroom precies?

Krachtstroom is niet anders dan normale stroom. Er kan alleen meer stroom door de stopcontacten komen als deze worden aangesloten op de krachtstroom. Bij een regulier stopcontact worden namelijk twee dragen gebruikt om aan te sluiten. Een van deze draden staat onder spanning, dit wordt ook wel de fase draad genoemd. Bij krachtstroom heeft een stopcontact vier draden in totaal. Drie van de vier dragen staan onder spanning en dit wordt 3 fase stroom genoemd. Er kan dan ook drie keer zo veel vermogen geleverd worden via zo’n stopcontact.

Bel ons op 085 019 2210

Is het beter om een 3-fase groepenkast aan te sluiten?

Er zijn wat verschillen tussen normale stroom en een 3-fase aansluiting. Het grootste verschil is de spanning die er door loopt. Bij normale stroom loopt de verbinding tussen twee punten en bij krachtstroom loopt de verbinding tussen drie punten. Dit wil niet zeggen dat 3-fase stroom gevaarlijker is dan normale stroom. Er komt in een 3-fasen aansluiting 3 maal 25 ampere binnen, dit betekent 3 maal 230 volt in plaats van 1 keer 230 volt. Maar waarom heeft u nu zo’n 3-fase groepenkast nodig? Dit is vooral nodig wanneer u apparaten in uw huis wilt plaatsen die veel stroom verbruiken, die in een gemiddeld huis niet te vinden zijn. Denk bijvoorbeeld aan een bubbelbad in de tuin, een sauna zoals een infrarood sauna, een zonnebank of dergelijke apparaten in uw huis wilt plaatsen.

De meeste huishoudens zullen aan een 1-fase groepenkast voldoende hebben maar als u dit soort apparaten in uw huis wilt plaatsen zal krachtstroom noodzakelijk zijn. Deze apparaten zullen een 1-fase groepenkast namelijk overbelasten, maar met een 3-fase groepenkast wordt de stroom verdeeld over verschillende fasen. Er is dan wel een speciaal stopcontact nodig. Deze kunt u laten plaatsen door een ervaren elektricien zoals een Elektricien in de Buurt. Als u dit niet door een elektricien laat doen, vervalt de garantie op uw sauna of apparaat. Bovendien is het ook eerst zak dat uw netbeheerder de capaciteit van de aansluiting verhoogt.

krachtstroom in de meterkast
Gratis Offerte Aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Offerte

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 GB.

  Wat kost het om krachtstroom te laten aanleggen?

  Als u meerdere zware apparaten in huis heeft die veel gebruiken, adviseren wij u om over te gaan op krachtstroom. Elektricien in de Buurt is een gecertificeerd installatiebedrijf met ervaren elektriciens in dienst die u kunt inschakelen voor alle elektra werkzaamheden. Dus ook voor het aanleggen van krachtstroom kunt u Elektricien in de Buurt inschakelen. Zo weet u zeker dat al uw apparaten goed blijven werken en er geen overbelasting zal ontstaan, met als mogelijke gevolgen kortsluitingen of stroomstoringen. U kunt ook krachtstroom aanvragen bij uw energieleverancier. Dit is namelijk ook mogelijk, maar u betaalt hier wel een stuk meer voor dan dat u het door een elektricien laat doen. Schakel daarom elektricien in de Buurt in, voor vragen kunt u ons altijd bellen. Onze elektriciens hebben de juiste diploma’s en hebben kennis van het vak. Zij leggen vaak krachtstroom aan en weten wat zij doen. Wij weten dus als geen ander hoe het werkt.

  Elektricien in de Buurt levert maatwerk en is altijd een voordelige optie. Omdat wij snel en vakkundig te werk gaan bespaart u op het uurloon van de elektricien. Wij zijn namelijk niet onnodig lang bezig met het aanleggen van de krachtstroom. Wij leggen het goed, snel en efficiënt aan voordat we weer doorgaan met de volgende klus. U weet dus zeker dat wij de scherpste prijzen hanteren. De prijs hangt altijd af van een aantal factoren, voor een prijsindicatie kunt u ons bellen en de elektricien zal ter plekke bij u aangeven wat de klus ongeveer zal kosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

  Krachtstroom laten aanleggen voor de keuken

  Bij veel mensen die krachtstroom nodig hebben komt het door de apparatuur in de keuken. Sommige ovens en fornuizen hebben namelijk krachtstroom nodig. Ook als u elektrisch wilt gaan koken is het vaak nodig om krachtstroom aan te laten leggen. Ook voor het aanleggen van krachtstroom geldt dat het een zeer specialistische taak is. Schakel daarom een ervaren elektricien in voor het aanleggen van krachtstroom. Bij elektricien in de Buurt leggen wij wekelijks krachtstroom aan voor onze klanten. Hiervoor zijn onze elektricien speciaal opgeleid. Om krachtstroom te laten aanleggen belt u dus elektricien in de Buurt!

  krachtstroom keuken
  krachtstroom

  Krachtstroom laten aanleggen door Elektricien in de Buurt

  Bij Elektricien in de Buurt kunt u terecht voor alle elektra werkzaamheden en elektra problemen. Wij staan ten alle tijden voor u klaar. Wij zijn namelijk 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten en kunnen vaak direct naar u toekomen. Ook in het weekend en in de avond. Maar ook voor andere elektra werkzaamheden kunt u bij ons terecht, zoals het aanleggen van krachtstroom. Elektricien in de Buurt heeft een landelijk netwerk aan elektriciens in dienst. Zo is er altijd een elektricien die bij u in de buurt woont. Het is dan niet alleen fijn dat die elektricien snel ter plaatse kan zijn, maar ook dat hij kennis heeft van de omgeving en bekend is met de huizen. Verder zijn wij al meer dan 20 jaar actief en in die 20 jaar hebben wij al veel mensen blij gemaakt met het aanleggen van elektra en het verhelpen van elektra problemen. Elektra is namelijk een vak op zich, waar weinig mensen kennis van hebben. Daarom staat Elektricien in de Buurt voor u klaar wanneer u het niet weet of niet aandurft om zomaar iets aan te leggen. Wij helpen u uit de brand en helpen u met alle liefde verder. Onze elektriciens zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold. Zo zijn ze altijd op de hoogte van de laatste wetten en regels omtrent elektra en zo kunnen ze u het beste helpen.

  Bel ons op 085 019 2210

  {

  Erg tevreden! Nadat ik contact had opgenomen stond er binnen een uur een monteur voor de deur. Mijn storing kon direct verholpen worden.

  {

  Snelle service, goed geholpen en eerlijke prijzen. Ik kan Elektricien in de Buurt aan iedereen aanraden. Mijn meterkast is weer zo goed als nieuw!

  {

  Ik had problemen met mijn meterkast. Ik heb een afspraak gemaakt en de storing kon direct verholpen worden. Gelukkig viel de prijs ook nog mee!

  Krachtstroom laten aanleggen?

  Voordelig en snel krachtstroom laten aanleggen

  Mensen kiezen voor elektricien in de Buurt omdat:

  laagste prijs  Wij zijn dag en nacht voor u bereikbaar

  laagste prijs  Wij helpen u met alle verschillende elektra werkzaamheden

  laagste prijs  Wij hebben een speciale 24 uurs spoeddienst

  laagste prijs  Wij hanteren eerlijke tarieven

  Gratis Offerte Aanvragen

  Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

  Offerte

  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 4 GB.
   Call Now Button