fbpx

Storingsdienst

Wij verhelpen 95% van de storingen direct!

Wij staan voor u klaar!

Elektricien in de Buurt staat voor u klaar!

laagste prijs  24/7 Spoeddienst

laagste prijs  Meterkasten en groepenkasten vervangen

laagste prijs  Elektra laten aanleggen

laagste prijs  Direct uw storing opgelost 

De storingsdienst van Elektricien in de Buurt

Hebt u last van een stroomstoring en weet u niet hoe u die kunt oplossen? Dan kan het handig zijn om een storingsdienst te bellen. Het is natuurlijk belangrijk om storingen zo snel en goed mogelijk te verhelpen. Daarnaast wilt u thuis ook dat u weer spoedig gebruik kunt maken van de stroom. Bij een bedrijf waar machines dag en nacht draaien is het natuurlijk essentieel dat de stroom met spoed weer werkt.

Wat is een storingsdienst precies?

Een elektra bedrijf is een bedrijf dat 24 uur per dag klaar staat om de stroom weer aan de praat te krijgen. De monteur komt langs om te kijken waar het probleem zich bevindt en waarom de stroom het niet meer doet. Stroom is een van de belangrijkste dingen die wij nodig hebben om goed te functioneren, dus een storingsdienst die 24 uur per dag beschikbaar is, is erg handig.

Wat kost de storingsdienst?

Een storingsdienst hanteert vaak een tarief voor overdag en in de avond. Daarnaast rekenen zij ook voorrijkosten. Er zijn verschillende stand by diensten waar men terecht kan. Een elektricien kiezen in uw regio heeft zijn voordelen:

 • Kleine lokale bedrijven leveren vaak extra service.
 • Lokale elektriciens hebben vaak een kortere reactietijd en kunnen zo dus sneller ter plekke zijn.
 • Lokale elektriciens kunnen u goed van dienst zijn.
 • U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

Een elektricien inschakelen

Het is beter om niet gelijk met een monteur in zee te gaan, maar je eerst te oriënteren. Het is handig om in contact te komen met verschillende bedrijven in uw omgeving en daarna de keuze te maken. Door de verschillende aanbiedingen naast elkaar te leggen en ze te vergelijken kan de beste optie worden gekozen. Zo kan er op de totale kosten worden bespaard bij het inhuren van een elektricien.

Wanneer de storingsdienst uitbesteden?

Bij sprake van een storing in de meterkast bestaat er een grote kans dat u in bepaalde delen van het huis geen stroom meer hebt. In het ergste geval is er helemaal geen stroom meer. Om de stroom weer terug te krijgen, moet de storing worden verholpen. In sommige gevallen kan dit makkelijk zelf worden gedaan, maar dit lukt niet altijd en dan moet er een elektricien worden ingeschakeld.

Voordat u ons belt is het handig om eerst een bepaalde stap uit te voeren. Als eerste kunt u nagaan of uw buren met dezelfde problemen te maken hebben. Als dit het geval is, dan is er hoogstwaarschijnlijk iets verkeerd met de stroomlevering van uw energiemaatschappij. Hebben uw buren nergens last van? Dan hebt u waarschijnlijk een storing in uw woning. In dit geval kunt u de stand by dienst inschakelen.

Onze elektromonteur is niet alleen werkzaam bij u thuis, maar ook in vakantiewoningen, caravans en bedrijfspanden. Een van de monteurs van Elektricien in de Buurt komt dan langs om het probleem te achterhalen en op te lossen. Vaak kunnen storingen meerdere oorzaken hebben. Zo kan de aardlekschakelaar onbedoeld zijn uitgeschakeld, kan er een stop zijn doorgeslagen of kunnen leidingen door beschadiging of slijtage lekken. Hoe de storing ook is ontstaan, de ervaren experts van de storingsdienst kunnen elk probleem oplossen. De oorzaken zijn uiteenlopend, het kan bijvoorbeeld zomaar zijn dat u last krijgt van een storing nadat u een inductiekookplaat heeft laten aansluiten op een 3 fase aansluiting.

Ook onze storingsdienst inschakelen?

Onze elektriciens staan 24/7 voor u klaar!

Z

95% Direct opgelost

Z

Ervaren elektriciens

Z

24/7 bereikbaar

Wat is een elektriciteitskeuring?

Hebt u een nieuwe woning gekocht en wilt u weten of de elektrische installatie nog in orde is? Wilt u zelf aan de elektriciteit gaan werken maar wilt u eerst weten of alles nog in orde is? Laat dan een elektriciteitskeuring uitvoeren. U kunt een lokale monteur opbellen die een betrouwbare elektriciteitskeuring voor u kan uitvoeren. De elektromonteur zal de groepenkast inspecteren, alle wandcontactdozen en leiding doorlopen en de hele installatie meten. Hierna kan de elektricien feedback geven over de staat waarin de elektrische installatie zich bevindt. Als de elektricien een probleem vindt, zal hij of zij als het nodig is het probleem voor u oplossen.

Waarom is het handig om een elektriciteitskeuring uit te laten voeren?

In de eerste plaats wordt een elektriciteitskeuring uitgevoerd voor de veiligheid. Stroom is niet zichtbaar, voelbaar of ruikbaar en daarom ligt gevaar al snel in een klein hoekje. Zo kan je jezelf elektrocuteren, kunnen er stoppen doorslaan, kunnen apparaten overbelast raken of kapot gaan of kan er kortsluiting ontstaan met een kans op brand. Dit zijn allemaal erg vervelende gevolgen, maar naast dit bent u zelf ook verantwoordelijk voor uw eigen elektrische installatie als eigenaar. Als u zelf of samen met een vriend gaat werken aan de elektra en er ontstaat brand, krijgt u niks vergoed van de verzekering. Om in de toekomst problemen met de elektra te voorkomen, kan het erg handig zijn om een elektriciteitskeuring uit te laten voeren. Zo kunnen problemen tijdig worden opgelost of voorkomen.

Bel ons op 085 019 2210

storingsdienst
storing opsporen door de storingsdienst

Ook de storingsdienst inschakelen voor uw storingen?

Bel ons op 085 019 2210

Wat zijn de voordelen van een elektriciteitskeuring?

Zoals eerder is benoemd, wordt het altijd aangeraden om een elektriciteitskeuring uit te laten voeren bij twijfel over de elektriciteitsaansluitingen of als er zelfstandig is gewerkt aan de elektriciteitsaansluitingen. Het is altijd beter om voor de zekerheid een elektriciteitskeuring uit te laten voeren door een elektricien. Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een elektricien voor een elektriciteitskeuring?

 • De monteur kan mogelijke misstanden ter plekke oplossen.
 • De elektricien kan u voorzien van persoonlijk advies.
 • De elektromonteur gaat veilig en snel te werk.
 • Nadat de elektricien is langsgeweest is uw installatie up-to-date en volgens de richtlijnen aangesloten.

Op welke onderdelen kan u een elektriciteitskeuring laten uitvoeren?

Het belangrijkste onderdeel van de elektriciteitsinstallatie is natuurlijk de groepenkast. In de groepenkast kom de stroom het huis binnen en wordt het over de verschillende ruimtes in het huis verdeeld. Om deze reden moet deze door een ervaren elektricien worden gekeurd. De groepenkast is niet het enige onderdeel dat kan worden gekeurd. Over de volgende onderdelen kan er een elektriciteitskeuring worden uitgevoerd:

 • Dimmers
 • Zonnepanelen
 • Stopcontacten
 • Binnenverlichting
 • Buitenverlichting
 • Lichtschakelaars

Wat zijn de voordelen van een storingsdienst?

In veel gevallen is het in noodgevallen nodig om de storingsdienst in te schakelen, wij hebben de belangrijkste voordelen onder elkaar gezet!

Bekwame elektriciens

Bij de spoeddienst werken vakbekwame medewerkers die voorzien zijn van de juiste certificaten en elk probleem met de elektra kunnen oplossen.

Snel bereikbaar

De elektriciens zijn altijd bereikbaar als u last hebt van problemen met uw elektra. U kunt de storingsdienst altijd bellen voor hulp.

Spoed

Ook in het geval van spoed kunt u rekenen op onze service. Hebt u een spoedgeval? Uw storingsdienst uitbesteden doet u bij ons!

Elektrawerkzaamheden

Onze elektriciens verzorgen allerlei soorten elektra werkzaamheden en voert deze met alle veiligheid en precisie uit. Alle technische storingen zijn snel opgelost

storingsdienst bellen
{

Erg tevreden! Nadat ik contact had opgenomen stond er binnen een uur een monteur voor de deur. Mijn storing kon direct verholpen worden.

{

Snelle service, goed geholpen en eerlijke prijzen. Ik kan Elektricien in de Buurt aan iedereen aanraden. Mijn meterkast is weer zo goed als nieuw!

{

Ik had problemen met mijn meterkast. Ik heb een afspraak gemaakt en de storing kon direct verholpen worden. Gelukkig viel de prijs ook nog mee!

Ook onze storingsdienst inschakelen?

Last van een technische storing, een gesproken stop, kortsluiting of overbelasting, wij staan 7 dagen per week klaar om een passende oplossing te vinden, ook op de late avond. Wij schakelen snel, u kunt dan ook altijd op onze dienstverlening rekenen.

Onze service scoort keer op keer goed. Veel kennis en ervaring van onze elektriciens, is een stevig fundament om de oorzaak te achterhalen van het probleem. Wij stellen onze klant graag snel tevreden, vele merken gingen u dan ook voor. 

 

Gratis Offerte Aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Offerte

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 GB.
  Call Now Button