fbpx

Elektricien Boxtel

Direct een elektricien nodig in Boxtel?

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Elektricien in de Buurt staat voor u klaar!

laagste prijs  24/7 Spoeddienst

laagste prijs  Meterkasten en groepenkasten vervangen

laagste prijs  Elektra laten aanleggen

laagste prijs  Direct uw storing opgelost 

Elektricien Boxtel is 24/7 bereikbaar!

Stroomstoringen komen in Nederland veel te vaak voor, dagelijks zijn er zo’n 55 meldingen van een stroomstoring. Wat we vaak zien is dat de stroomstoring ontstaat omdat de kwaliteit van de elektra niet meer goed is. Dit kan verschillende oorzaken hebben, of de elektra is verkeerd aangelegd of de elektra is verouderd. Wij staan altijd klaar u te helpen. 

Wij hanteren een storingsservice waarbij wij altijd te bereiken zijn, wanneer u belt komen wij direct in actie. Er wordt namelijk direct een elektricien uw kant op gestuurd, onze elektriciens zorgen ervoor dat uw stroomstoring binnen een mum van tijd is verholpen. Wij kunnen u vervolgens ook helpen om de kwaliteit van de meterkast te verbeteren waardoor u minder snel last zou hebben van een stroomstoring in het vervolg.

Onze elektriciens zijn elektra experts met jarenlange ervaring, ook zijn het echte vakmensen die steeds verder doorleren. Wij vinden het ook belangrijk dat ze op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Door uw elektra door ons te laten doen bent u ervan verzekerd dat uw elektra van hoge kwaliteit is. Tegenwoordig is dit ook wel nodig omdat we steeds meer gebruik maken van elektriciteit.

Een van onze dagelijkse werkzaamheden is het vervangen van een groepenkast, door een groepenkast te vervangen kan hij weer meer stroom verdragen. Een oude groepenkast kan dit namelijk niet en daardoor ondervindt u stroomstoringen. Het is bij het vernieuwen van een groepenkast ook mogelijk om nieuwe groepen toe te voegen, door meer groepen toe te voegen kunnen er meerdere apparaten tegelijkertijd aan staan.

Elektra-spoed-den bosch
Elektra aanleggen den bosch
Meterkasten vervangen

24/7 storingsdienst in Boxtel

Werken met elektra is lastig, al helemaal als u hier geen verstand van hebt. Toch doen veel mensen zelf hun elektrawerkzaamheden, wij raden dit ten alle tijden af. Werken met elektra moet op een goede manier gedaan worden, wanneer dit niet op een goede manier wordt gedaan kan dit namelijk heel gevaarlijk zijn. Zowel tijdens de werkzaamheden als achteraf, tijdens de werkzaamheden is de kans op een schok namelijk groot als er met het verkeerde gereedschap een fout wordt gemaakt. Een fout hoeft u niet altijd direct te merken, het kan ook zijn dat u later veel problemen krijgt met uw elektra. 

Onze elektriciens werken dagelijks met elektra en werken op een vooral veilige manier. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van het beste en veiligste gereedschap, dit gereedschap is geïsoleerd zodat er geen direct contact met stroom mogelijk is. Ook is uw veiligheid gegarandeerd als uw elektra door ons is gedaan, dit komt omdat er op een professionele manier met uw elektra om wordt gegaan. 

Naast de veiligheid ziet de elektricien veel beter wat er allemaal kan worden verbeterd om de kwaliteit van de elektra optimaal te krijgen. Zo ziet een elektricien of een groepenkast nog van goede kwaliteit is en of alle kabels nog goed zijn. Wanneer dit niet goed is kan de elektricien dit op een goede manier renoveren. 

Bel ons op 085 019 2210

}

24/7 Storingsdienst

Onze elektromonteurs staan 24 uur per dag klaar om uw storingen te verhelpen.

Z

95% Direct opgelost

Wij lossen 95% van de storingen en kortsluitingen direct bij onze klanten op.

Veelgestelde vragen

Kan de meterkast worden gebruikt om dingen in op te bergen?

Nee dit kan niet, toch zien we dat dit vaak gedaan wordt. In verband met de brandveiligheid kan dit niet, het vuur kan zich dan namelijk makkelijk verspreiden. Ook is het niet handig voor als er met spoed iets bij de meterkast gedaan moet worden.

Zijn jullie prijzen ergens te vinden?

Onze prijzen zijn zeker ergens te vinden, ze staan namelijk op onze website. U moet wel rekening houden met dat dit niet de exacte prijzen zijn. De prijs voor onze werkzaamheden hangt namelijk af van verschillende aspecten. Zo worden de arbeidsuren, materialen en de soort klus meegenomen in de prijs. Wij proberen altijd helder te zijn in onze prijs en u ook altijd uit te leggen waarom wij deze prijs hanteren. 

Hoe kan ik het beste contact met jullie opnemen?

U kunt ons het beste bellen, wanneer u voor een storing belt is dit altijd mogelijk. Voor een reguliere klus kan er dan een afspraak worden gemaakt. 

Wat zijn de betaalmogelijkheden bij jullie?

Bij ons kunt u zowel pinnen als contant betalen, het maakt voor ons niet uit. Voor bedrijven is het ook mogelijk om te betalen via een factuur.

Hoeveel groepen kunnen worden aangesloten achter de aardlekschakelaar?

Achter de aardlekschakelaar mogen vier groepen worden aangesloten.

De voordelen van Elektricien in de buurt in Boxtel.

Wilt u snel een goede elektricien in Boxtel inschakelen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zullen z.s.m. bij u langs komen.

Mensen kiezen voor elektricien in de Buurt omdat:

laagste prijs  Wij zijn dag en nacht voor u bereikbaar

laagste prijs  Wij helpen u met alle verschillende elektra werkzaamheden

laagste prijs  Wij hebben een speciale 24 uurs spoeddienst

laagste prijs  Wij hanteren eerlijke tarieven

Elektromonteur
{

Erg tevreden! Nadat ik contact had opgenomen stond er binnen een uur een monteur voor de deur. Mijn storing kon direct verholpen worden.

{

Snelle service, goed geholpen en eerlijke prijzen. Ik kan Elektricien in de Buurt aan iedereen aanraden. Mijn meterkast is weer zo goed als nieuw!

{

Ik had problemen met mijn meterkast. Ik heb een afspraak gemaakt en de storing kon direct verholpen worden. Gelukkig viel de prijs ook nog mee!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij kunnen u onder andere helpen met de volgende Elektra Werkzaamheden

Elektra laten aanleggen
Stroomstoring en kortsluiting
Meterkast en groepenkast
Elektricien spoeddienst
Call Now Button