fbpx

Elektricien Bunnik

Direct een elektricien nodig in Bunnik?

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Elektricien in de Buurt staat voor u klaar!

laagste prijs  24/7 Spoeddienst

laagste prijs  Meterkasten en groepenkasten vervangen

laagste prijs  Elektra laten aanleggen

laagste prijs  Direct uw storing opgelost 

Elektra problemen in Bunnik?

Al vele jaren maken wij mensen gelukkig in Bunnik met onze elektra werkzaamheden, door de jaren heen hebben wij bij veel mensen de elektra werkzaamheden mogen doen. Hierdoor hebben we veel mensen leren kennen en zijn we ook echt in de buurt opgegaan. Wij doen dan ook alles aan om iedereen blij en tevreden te maken. Wij bieden een professionele service waarbij de kwaliteit centraal staat, wij vinden het belangrijk dat uw elektra een lange tijd mee kan gaan. Heeft u problemen met elektra? Bel ons! Wij installeren en repareren alles wat met elektra te maken heeft. Zelfs uw inductiekookplaat aansluiten of een perilex aansluiting maken is geen enkel probleem!

Onze elektriciens zijn al voor vele jaren op rij elke dag op pad om de beste service te verlenen, in deze jaren hebben ze dan ook veel ervaring opgedaan. Inmiddels is geen klus meer te gek. Er wordt ten alle tijden geprobeerd de werkzaamheden te verrichten op locatie, vaak zijn de reparaties of installaties ook maar klein dus gaat dit makkelijk. Wij vertrekken pas wanneer u tevreden bent over het resultaat. 

Wij zijn altijd eerlijk over de prijs van onze werkzaamheden, deze krijgt u dan ook altijd van ons te horen. Wij vinden het belangrijk om zo eerlijk en helder mogelijk tegen u te zijn zodat er geen scheve gezichten kunnen komen. Onze elektriciens weten hoe ze elke klus moeten aanpakken en houden contact met u over wat er moet gebeuren en hoe dat gaat. Als u uiteindelijk gelukkig bent zijn wij dat ook. Heeft u interesse, bel meteen!

Elektricien Alkmaar
Elektromonteur Alkmaar
Monteur van elektra

Gespecialiseerd elektra bedrijf in de regio

Wij voeren dagelijks verschillende werkzaamheden uit, deze werkzaamheden bestaan uit een lichtplan maken tot het oplossen van een stroomstoring. Wij proberen het uiterste uit onze elektriciens te halen en brengen ze dan ook steeds nieuwe dingen bij. Wij willen namelijk dat zij bekend zijn met de nieuwste technieken en ontwikkelingen, dit is namelijk zeer van toepassing op hun werk. Om onze klanten het hoogst haalbare te bieden moet alles bij ons kloppen, hier maken wij onszelf elke dag opnieuw dan ook hard voor. 

Het is ons doel om de beste en veiligste elektra te leveren of te repareren, door onze spoeddienst kunnen wij altijd snel ter plaatse zijn om de stroomstoring op te lossen. Deze dienst geldt 24/7 en zorgt ervoor dat uw stroom er niet voor een lange tijd uit ligt. Het is belangrijk dat alles draaiende kan blijven.

U kunt onze hulp inschakelen bij het vervangen van uw groepenkast of bij het toevoegen van uw groepenkast. Dit zorgt ervoor dat u meerdere apparaten op hetzelfde moment aan kan hebben staan. Dit is wel zo handig omdat we tegenwoordig steeds meer gebruik maken van elektriciteit. Vooral in oudere huizen komt veel dat de groepenkast vervangen moet worden omdat deze de stroom die gevraagd wordt niet aankunnen. 

Bel ons op 085 019 2210

}

24/7 Storingsdienst

Onze elektromonteurs staan 24 uur per dag klaar om uw storingen te verhelpen.

Z

95% Direct opgelost

Wij lossen 95% van de storingen en kortsluitingen direct bij onze klanten op.

Veelgestelde vragen

Wat maakt jullie de beste?

Wij werken met de beste elektriciens en maken gebruik van het beste gereedschap. Wij vinden het belangrijk de beste service en kwaliteit en service te bieden, hier doen wij dan ook alles voor.

Wat kosten jullie?

Onze prijzen lopen erg uiteen en zijn niet vast te bepalen, elke klus is namelijk anders en het is ook niet duidelijk hoe lang we ermee bezig zijn. Wat er allemaal nodig is voor het uitvoeren van een klus heeft ook invloed op de prijs. Als u vragen heeft over onze prijzen kunt u altijd bellen.

Waar moet ik op letten als ik de deur uit ga?

Als je deur uitgaat is het niet noodzakelijk dat de radio aanstaat, wat we hiermee proberen te zeggen is dat het niet nodig is dat er apparaten aanstaan als je weg van huis bent. Als apparaten namelijk voor een lange tijd staan aangesloten op de stroom bestaat er een kans op kortsluiting of brand. De apparaten worden namelijk warm en/of kunnen hun spanning niet kwijt. 

Leggen jullie stopcontacten aan?

Ja dit doen wij, onze elektriciens hebben dit al ontelbare keren gedaan en willen u hier graag bij helpen.

Wat moet ik doen bij een stroomstoring?

Wanneer u een stroomstoring heeft moet u gelijk handelen, het beste is namelijk om de stroom snel terug te kijken. Als eerste moet u kijken bij de buren of zij stroom hebben, hierdoor komt u er namelijk achter of de stroomstoring bij u thuis is. Wanneer er bij de buren wel stroom is heeft u last van een stroomstoring. Wij bieden u de beste hulp bij stroomstoringen, twijfel niet en bel ons! 

De voordelen van Elektricien in de buurt in Bunnik.

Wilt u snel een goede elektricien in Bunnik inschakelen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zullen z.s.m. bij u langs komen.

Mensen kiezen voor elektricien in de Buurt omdat:

laagste prijs  Wij zijn dag en nacht voor u bereikbaar

laagste prijs  Wij helpen u met alle verschillende elektra werkzaamheden

laagste prijs  Wij hebben een speciale 24 uurs spoeddienst

laagste prijs  Wij hanteren eerlijke tarieven

Elektra alkmaar direct
{

Erg tevreden! Nadat ik contact had opgenomen stond er binnen een uur een monteur voor de deur. Mijn storing kon direct verholpen worden.

{

Snelle service, goed geholpen en eerlijke prijzen. Ik kan Elektricien in de Buurt aan iedereen aanraden. Mijn meterkast is weer zo goed als nieuw!

{

Ik had problemen met mijn meterkast. Ik heb een afspraak gemaakt en de storing kon direct verholpen worden. Gelukkig viel de prijs ook nog mee!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij kunnen u onder andere helpen met de volgende Elektra Werkzaamheden

Elektra laten aanleggen
Stroomstoring en kortsluiting
Meterkast en groepenkast
Elektricien spoeddienst
Call Now Button