fbpx

Elektricien De Bilt

Direct een elektricien nodig in De Bilt?

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Elektricien in de Buurt staat voor u klaar!

laagste prijs  24/7 Spoeddienst

laagste prijs  Meterkasten en groepenkasten vervangen

laagste prijs  Elektra laten aanleggen

laagste prijs  Direct uw storing opgelost 

Heeft u een elektra specialist in De Bilt nodig?

Bijna nooit heeft iemand voor zijn plezier onze hulp nodig, iemand heeft ons bijvoorbeeld nodig voor de hulp bij kortsluiting, heeft van een storing of komt in een nieuw huis met slecht elektra. Wij proberen in alle gevallen zo goed mogelijk te helpen, dit proberen wij dan ook altijd zo snel mogelijk te doen. U kunt ons altijd bereiken omdat wij 24/7 bereikbaar zijn, wanneer u ons belt sturen wij meteen een professionele elektricien uw kant op. Onze elektriciens hebben jarenlange ervaring en kunnen alle werkzaamheden verrichten, zo ook die van u. 

De Bilt is een regio waar wij al voor een langere tijd actief zijn, wij ontvangen dan ook een hoop positieve reacties uit de buurt. Wij zorgen er altijd voor dat de veiligheid gemaximaliseerd wanneer wij onze werkzaamheden hebben volbracht. Wij proberen in de meeste gevallen de werkzaamheden te verrichten op locatie, hierdoor zijn de problemen snel verholpen.

Wij vinden het belangrijk dat de communicatie tussen u en de elektricien goed is, het kunnen communiceren is dan ook een vereiste bij onze elektriciens. Verder zijn onze elektriciens echte vakmensen en heel leergierig, ze proberen van alle nieuwe technieken en regels op de hoogte te blijven. Wij zijn erg blij met onze elektriciens omdat er goede kwaliteit en service wordt geleverd.

Elektricien Alkmaar
Elektromonteur Alkmaar
Monteur van elektra

Last van een elektra storing in De Bilt

Een stroomstoring in De Bilt is altijd vervelend, het is vooral belangrijk dat deze snel wordt opgelost. Het is ook handig om te weten wanneer u een stroomstoring heeft, dit is namelijk niet meteen wanneer de stroom wegvalt. Wanneer u een stroomstoring denkt te hebben moet u langsgaan bij uw buren, het is dan de vraag of zij stroom hebben. Als zij stroom hebben heeft u inderdaad last van een stroomstoring vanuit uw huis. U moet nu op zoek gaan naar de oorzaak van de stroomstoring, hiervoor moet u kijken naar de meterkast. De meterkast is de plek waar al uw stroom vandaan komt, wanneer u ziet dat er een stop is omgeslagen of dat er een groep is uitgeschakeld weet u waar het vandaan komt. De aardlekschakelaar is hierbij ook belangrijk, wanneer deze is ingeschakeld zijn er te hoge spanningen vrijgekomen. De aardlekschakelaar dient dan als bescherming voor alle elektra in uw huis. De hoge spanningen kunnen komen door een apparaat dat kapot is gegaan of door een kabel die kapot is gegaan. 

Nu u de oorzaak heeft is het tijd om ons in te schakelen, wij staan altijd voor u klaar om uw problemen met elektra op te lossen. Wij zijn altijd te bereiken via de telefoon, u kunt ons 24/7 bellen.

Bel ons op 085 019 2210

}

24/7 Storingsdienst

Onze elektromonteurs staan 24 uur per dag klaar om uw storingen te verhelpen.

Z

95% Direct opgelost

Wij lossen 95% van de storingen en kortsluitingen direct bij onze klanten op.

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om kortsluiting te voorkomen?

Woningen zijn sinds de komst van de aardlekschakelaar een stuk veiliger geworden, de kans op kortsluiting en brand is hierdoor afgenomen. Het voorkomen van kortsluiting zelf is niet mogelijk, het is wel mogelijk om de kans op kortsluiting te verkleinen. Dit is mogelijk door oude apparaten niet zomaar in te schakelen, laat deze apparaten eerst nakijken of ze wel op de stroom kunnen worden aangesloten zonder problemen te veroorzaken. Uw huis stofvrij hebben helpt ook heel erg, hierdoor kan de stroom namelijk minder geleid worden.

Mijn stopcontact is nat, wat moet ik doen?

Het is niet goed als een stopcontact nat wordt, het kan namen leiden tot nare gevolgen. Als er water in een stopcontact komt bestaat er een grote kans op brand, ook kunnen de apparaten die op het stopcontact aangesloten zijn kapot gaan waardoor er kortsluiting kan ontstaan.

Hoe kom ik achter jullie prijzen?

Wij hebben de prijzen die gehanteerd worden op onze website staan, dit zijn alleen niet de exacte prijzen. De prijzen variëren heel erg omdat niet elke situatie hetzelfde is, daarnaast is ook niet vooraf te bepalen hoe lang we bezig zijn met de werkzaamheden. Als u vragen heeft over de prijzen die wij hanteren kunt u altijd bellen.

Werken jullie ook voor bedrijven?

Dit doen wij zeker! Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. In beide gevallen proberen we bij een stroomstoring zo snel mogelijk aanwezig te zijn. Het is voor bedrijven dan ook mogelijk een factuur te krijgen.

Waarom zijn jullie de beste elektricien?

Wij werken alleen met ervaren elektriciens die kwaliteit en service heel belangrijk, wij laten onze elektriciens dan ook alleen werken met het beste gereedschap om dit te kunnen leveren. Ook hebben wij een spoeddienst zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen.

De voordelen van Elektricien in de buurt in De Bilt.

Wilt u snel een goede elektricien in De Bilt inschakelen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zullen z.s.m. bij u langs komen.

Mensen kiezen voor elektricien in de Buurt omdat:

laagste prijs  Wij zijn dag en nacht voor u bereikbaar

laagste prijs  Wij helpen u met alle verschillende elektra werkzaamheden

laagste prijs  Wij hebben een speciale 24 uurs spoeddienst

laagste prijs  Wij hanteren eerlijke tarieven

Elektra alkmaar direct
{

Erg tevreden! Nadat ik contact had opgenomen stond er binnen een uur een monteur voor de deur. Mijn storing kon direct verholpen worden.

{

Snelle service, goed geholpen en eerlijke prijzen. Ik kan Elektricien in de Buurt aan iedereen aanraden. Mijn meterkast is weer zo goed als nieuw!

{

Ik had problemen met mijn meterkast. Ik heb een afspraak gemaakt en de storing kon direct verholpen worden. Gelukkig viel de prijs ook nog mee!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij kunnen u onder andere helpen met de volgende Elektra Werkzaamheden

Elektra laten aanleggen
Stroomstoring en kortsluiting
Meterkast en groepenkast
Elektricien spoeddienst
Call Now Button