fbpx

Elektricien Gouda

Direct een elektricien nodig in Gouda?

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Elektricien in de Buurt staat voor u klaar!

laagste prijs  24/7 Spoeddienst

laagste prijs  Meterkasten en groepenkasten vervangen

laagste prijs  Elektra laten aanleggen

laagste prijs  Direct uw storing opgelost 

Elektricien regio Gouda

Een probleem of storing met elektra is nooit fijn, toch kan het iedereen overkomen. Bij elk probleem rondom elektra kunnen onze elektriciens u helpen. Doordat onze elektriciens dit werk dagelijks uitvoeren zijn ze experts in alle werkzaamheden omtrent elektra. Wij zijn beschikbaar voor alle werkzaamheden in Gouda en omstreken. Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar en heel de dag door. Wanneer u ons belt komen wij in actie.

In de jaren dat wij al werkzaam zijn in Gouda hebben wij al veel klanten blij kunnen maken met het uiteindelijke resultaat van onze werkzaamheden. Door de jaren heen zijn wij flink bezig geweest met het innoveren van onze technieken en het verbeteren van onze werkwijze. Wij proberen ons elke dag weer te verbeteren om werkzaamheden te verrichten van de hoogste kwaliteit. Ook voor perilex aansluitingen of andere werkzaamheden kunnen wij doen!

De elektriciens die bij in dienst nemen worden geselecteerd op betrouwbaarheid, kwaliteit en efficiëntie. Wij hebben ons team over de afgelopen jaren flink kunnen vergroten en zijn trots op wat wij tot nu toe neer hebben kunnen zetten. Wij hebben nu een team van elektriciens die snel en efficiënt werken, werk leveren van de hoogste kwaliteit en trots zijn om te werken voor Elektricien in de Buurt.

De prijs voor de werkzaamheden die zijn verricht worden altijd op een eerlijke en nette manier opgebouwd, u wordt hiervan ook op de hoogte gehouden. Schakel ons in om gegarandeerd de beste kwaliteit te krijgen op het gebied van elektra, alle werkzaamheden kunnen verricht worden. Al onze elektriciens kunnen elke klus rondom elektra uitvoeren. Bel direct voor een afspraak!

Elektricien Gouda
Gouda elektra
Meterkast werkzaamheden

Elektra werkzaamheden

De werkzaamheden die verrichten lopen erg uiteen, onze elektriciens zijn overal in gespecialiseerd. Onze elektriciens kunnen elektra aanleggen van de hoogste kwaliteit, er wordt namelijk altijd met een specialistisch oog naar gekeken. Omdat stroom zo belangrijk is willen wij elektra aanleggen van de hoogste kwaliteit zodat het altijd naar behoren zal gaan werken en u weinig problemen zult ondervinden. Omdat werken met stroom veel risico’s met zich meebrengt raden wij altijd aan een elektricien in te schakelen om gevaarlijke situaties te voorkomen.

Voor stroomstoringen hebben wij een dienst die 24/7 geldt, hierdoor kunnen wij u altijd snelle hulp bieden waardoor de storing vlug is verholpen. Een stroomstoring kan grote gevolgen hebben voor bedrijven omdat er tijdens een stroomstoring niet gewerkt kan worden, bedrijven lopen hierdoor veel geld mis. Het is in alle gevallen dus belangrijk uw stroomstoring zo snel mogelijk op te laten lossen.

Om werkzaamheden rondom elektra te verrichten is er een groepenkast nodig, dit is het hart van alle elektra. De kwaliteit van deze kasten is dus erg belangrijk, wanneer uw meterkast niet meer voldoet aan de veiligheidsvoorschriften moet deze vervangen worden. Onze monteurs kunnen dit op een nette en zorgvuldige manier en doen dit iedere dag opnieuw.

Bel ons op 085 019 2210

}

24/7 Storingsdienst

Onze elektromonteurs staan 24 uur per dag klaar om uw storingen te verhelpen.

Z

95% Direct opgelost

Wij lossen 95% van de storingen en kortsluitingen direct bij onze klanten op.

Veelgestelde vragen

Valt het aanleggen van elektra onder jullie werkzaamheden?

Ja dit valt onder onze werkzaamheden, wij leggen dagelijks nieuwe elektra aan. Onze elektriciens kijken met een specialistisch oog naar het leggen van elektra en zijn experts. Alle elektra die wordt gelegd is van de hoogste kwaliteit mogelijk, er wordt ook gewerkt met het beste gereedschap om dit te kunnen bieden.

Is het uitbreiden van een groepenkast mogelijk?

Ja dit is mogelijk, het uitbreiden van uw groepenkast wordt in de meeste gevallen aangeraden wanneer u niet genoeg groepen heeft in uw groepenkast. Wanneer u te weinig groepen heeft is het vaak mogelijk extra groepen toe te voegen. Wanneer de groepenkast wordt uitgebreidt moet deze ook vaak vervangen worden als dit al voor een te lange tijd niet is gebeurd. Voor advies op deskundig niveau kunt u altijd bellen, u wordt dan altijd te woord gestaan en vervolgens wordt u de nodige hulp geboden.

Verrichten jullie ook werkzaamheden buitenshuis?

Ja deze verrichten wij, onze elektriciens kunnen buitenverlichting aanleggen zonder dat je last hebt van snoeren. De buitenverlichting kan verschillende functies hebben, zo kan het zijn voor sfeer, dienen als bewaking en zorgen voor beter zicht. In alle 3 de gevallen is het belangrijk dat alles goed werkt en voor een langere tijd mee gaat, onze elektriciens gaan dan ook erg zorgvuldig te werk.

Wat is het beste om te doen tijdens een stroomstoring?

Wanneer u last van een stroomstoring denkt te hebben raden wij aan om bij de buren te vragen of zij stroom hebben, wanneer zij stroom hebben is er in uw huis inderdaad een stroomstoring. Wanneer de buren ook geen stroom hebben is er een storing in het buurtnetwerk, hierbij moet de buurtbeheerder ter plaatse komen. Ga zelf nooit sleutelen aan een stroomstoring dus schakel ten alle tijden de hulp van een elektricien in, hierdoor wordt uw storing op een veilige manier verholpen.

Wanneer zijn jullie te bereiken?

Door onze 24/7 service zijn wij altijd te bereiken en in staat u hulp te bieden, wanneer u vragen heeft of een afspraak wilt maken kunt u altijd bellen.

De voordelen van Elektricien in de buurt in Gouda.

Wilt u snel een goede elektricien in Gouda inschakelen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zullen z.s.m. bij u langs komen.

Mensen kiezen voor elektricien in de Buurt omdat:

laagste prijs  Wij zijn dag en nacht voor u bereikbaar

laagste prijs  Wij helpen u met alle verschillende elektra werkzaamheden

laagste prijs  Wij hebben een speciale 24 uurs spoeddienst

laagste prijs  Wij hanteren eerlijke tarieven

Spoed elektra 247
{

Erg tevreden! Nadat ik contact had opgenomen stond er binnen een uur een monteur voor de deur. Mijn storing kon direct verholpen worden.

{

Snelle service, goed geholpen en eerlijke prijzen. Ik kan Elektricien in de Buurt aan iedereen aanraden. Mijn meterkast is weer zo goed als nieuw!

{

Ik had problemen met mijn meterkast. Ik heb een afspraak gemaakt en de storing kon direct verholpen worden. Gelukkig viel de prijs ook nog mee!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij kunnen u onder andere helpen met de volgende Elektra Werkzaamheden

Elektra laten aanleggen
Stroomstoring en kortsluiting
Meterkast en groepenkast
Elektricien spoeddienst
Call Now Button