fbpx

Elektricien Nijkerk

Direct een elektricien nodig in Nijkerk?

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Elektricien in de Buurt staat voor u klaar!

laagste prijs  24/7 Spoeddienst

laagste prijs  Meterkasten en groepenkasten vervangen

laagste prijs  Elektra laten aanleggen

laagste prijs  Direct uw storing opgelost 

Elektricien Nijkerk staat voor u klaar!

De elektriciens van Elektricien Nijkerk zijn experts op het gebied van elektriciteit. Als u een probleem ondervindt met de elektra in uw woning kunt u ten alle tijden Elektricien Nijkerk inschakelen. U kunt bijvoorbeeld denken aan het aanleggen van nieuwe elektrische installaties, het vervangen van meterkasten, het uitbreiden van groepenkasten en nog veel meer uiteraard!  Elektricien Nijkerk is de beste elektricien in Nijkerk en omstreken. Wij hebben jarenlang ervaring opgedaan in de omgeving van Nijkerk. Elektricien Nijkerk vindt het belangrijk dat alle inwoners van Nijkerk en omstreken de beste hulp kunnen krijgen wat betreft elektriciens. Om deze reden werken wij met elektriciens die beschikken over alle vereiste kennis en professionele vaardigheden! Onze werkwijze is professioneel, veilig, efficiënt en transparant. Wij voeren alle werkzaamheden op een zeer hoog en betaalbaar niveau uit zodat iedereen in Nijkerk de mogelijkheid heeft om hun woning te voorzien van hedendaagse apparatuur.

Elektra spoed dordrecht
Elektricien met spoed in Dordrecht

Elektriciteit is onmisbaar

Heeft u er ooit bij stilgestaan hoe belangrijk elektriciteit is? Zonder elektriciteit zou uw woning in de winter zeer koud zijn, zonder elektriciteit zou u helemaal geen gebruik kunnen maken van al uw moderne gadgets. Dus ook niet uw telefoon, playstation, laptop of televisie! Niet alleen uw gadgets, maar ook alle huishoudelijke apparatuur waar u dagelijks gebruik van maakt. Denk maar aan uw wasmachine, vaatwasser, wasdroger, oven, magnetron, elektrische kookplaat en uw stofzuiger. Het is daarom ook zeer belangrijk dat de elektrische installaties in uw woning in de best mogelijke staat verkeren! Hiervoor kunt u Elektricien Nijkerk inschakelen. Onze elektriciens zullen de elektrische installaties in uw woning inspecteren en eventueel vervangen! 

24/7 Spoedservice

Elektricien Nijkerk is 24/7 geopend om u te helpen bij al uw stroomstoringen en kortsluitingen in uw woning. Een stroomstoring en kortsluiting kan gevaarlijke gevolgen hebben als dit niet op tijd is opgelost. Schakel dan onze elektriciens in zodat wij uw elektrische storingen voor u kunnen oplossen. Onze elektriciens zullen het bij de bron aanpakken. Dit is zeer belangrijk om te doen, zo voorkomen wij namelijk dat er nog meer stroomstoringen in uw woning kunnen plaatsvinden. Schakel daarom Elektricien Nijkerk in om al uw elektrische storingen op te lossen en om elektrische storingen te voorkomen in de toekomst. 

Bel ons op 085 019 2210

}

24/7 Storingsdienst

Onze elektromonteurs staan 24 uur per dag klaar om uw storingen te verhelpen.

Z

95% Direct opgelost

Wij lossen 95% van de storingen en kortsluitingen direct bij onze klanten op.

Veelgestelde vragen

Hoe vervang ik mijn stopcontacten?

Om gevaarlijke situaties te vermijden moeten stopcontacten vervangen worden als ze problemen vertonen, dit kan komen doordat ze al jarenlang gebruikt worden. Wij leggen in een aantal stappen voor u uit hoe de stopcontacten vervangen kunnen worden:

 

Stap 1: Sluit de stroom af en verwijder de oude kap

 

De eerste stap om uw stopcontact te verwijderen is het verwijderen van de oude kap en het afsluiten van de stroom. Eigenlijk is de allereerste stap het afsluiten van de stroom. gebruik hierbij een spanningsmeter om er zeker van te zijn dat er geen spanning meer over staat. U moet de groep waarop het stopcontact is aangesloten uitschakelen. Hierna kunt u de kap losschroeven met een schroevendraaier. Controleer beide contacten met de spanningsmeter. Brandt het lampje? Dan heeft de meter stroom gesignaleerd. 

 

Stap 2: Het losmaken van stroomdraden

 

De tweede stap is het losmaken van stroomdraden. Draai de leiding draden los. Schroef de bevestigingsschroeven van het stopcontact aan weerszijden los. Het stopcontact kunt u uit de muur halen. Schroef de leidingdraden los. Let op dat de groen gele aarddraad de blauwe nuldraad NIET raakt!

 

Stap 3: Het aansluiten van het stopcontact

 

Bij de laatste stap kunt u het nieuwe stopcontact aansluiten. De bruine fasedraad en de blauwe nuldraad moet bevestigd worden in de contacten. De aarddraad kunt u op de schroef voor de aarding aansluiten. Als de draden aan de uiteinden zwak zijn, kunt u deze inkorten. De nieuwe wandcontactdoos kunt u bevestigen met de twee bevestigingsschroeven op de muur. Schroef de kap op het stopcontact.

 

U kunt altijd contact opnemen met Elektricien Nijkerk als u hulp nodig heeft bij het vervangen van uw stopcontact.

 

Hoe maak ik een afspraak voor de stroomstoring in mijn woning?

Een stroomstoring is meestal een urgente probleem. Wij adviseren u aan om dan direct telefonisch contact op te nemen met onze spoedlijn. Wij zullen dan direct onze professionele elektriciens uw kant op sturen.

Zijn jullie 24/7 open?

Elektricien Nijkerk is inderdaad 24/7 open. Wij zijn dag en nacht bereikbaar om u met spoed te kunnen helpen bij spoedsituaties. 

Werken jullie ook buiten Nijkerk?

Elektricien Nijkerk is werkzaam in Nijkerk en in de omgeving van Nijkerk. Woont u net buiten de omgeving van Nijkerk? Geen probleem! Bel ons gerust en wij zullen alsnog uw kant op komen. Wij zijn flexibel!

Is een lange verlengsnoer nadelig?

Een lange verlengsnoer is nadelig als een apparaat veel stroom nodig heeft. Het apparaat kan niet uitgeschakeld worden bij een kortsluiting als de snoer lang is. Als de snoer dik genoeg is gaat de snoer langer mee.

De voordelen van Elektricien in de buurt in Nijkerk.

Wilt u snel een goede elektricien in Nijkerk inschakelen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zullen z.s.m. bij u langs komen.

Mensen kiezen voor elektricien in de Buurt omdat:

laagste prijs  Wij zijn dag en nacht voor u bereikbaar

laagste prijs  Wij helpen u met alle verschillende elektra werkzaamheden

laagste prijs  Wij hebben een speciale 24 uurs spoeddienst

laagste prijs  Wij hanteren eerlijke tarieven

{

Erg tevreden! Nadat ik contact had opgenomen stond er binnen een uur een monteur voor de deur. Mijn storing kon direct verholpen worden.

{

Snelle service, goed geholpen en eerlijke prijzen. Ik kan Elektricien in de Buurt aan iedereen aanraden. Mijn meterkast is weer zo goed als nieuw!

{

Ik had problemen met mijn meterkast. Ik heb een afspraak gemaakt en de storing kon direct verholpen worden. Gelukkig viel de prijs ook nog mee!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij kunnen u onder andere helpen met de volgende Elektra Werkzaamheden

Elektra laten aanleggen
Stroomstoring en kortsluiting
Meterkast en groepenkast
Elektricien spoeddienst
Call Now Button