fbpx

Elektricien Aalsmeer

Direct een elektricien nodig in Aalsmeer?

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Elektricien in de Buurt staat voor u klaar!

laagste prijs  24/7 Spoeddienst

laagste prijs  Meterkasten en groepenkasten vervangen

laagste prijs  Elektra laten aanleggen

laagste prijs  Direct uw storing opgelost 

Elektricien Aalsmeer is 24/7 bereikbaar!

Elektricien in de buurt werkt in Aalsmeer aan installatie, reparatie en onderhoud rondom elektra. Voor het installeren of vervangen van een groepenkast zijn onze elektriciens de beste die u kunt krijgen. Voor reparatiewerkzaamheden aan de elektra zijn wij in staat alles er weer zo goed als nieuw uit te laten zien. Wij hanteren zowel een spoeddienst als reguliere dienst, daarom zijn wij 24/7 te bereiken. Onze elektriciens staan altijd voor u klaar.

In onze reguliere dienst werken wij aan klussen die niet met spoed gedaan hoeven te worden, denk hierbij aan het vervangen van de meter- of groepenkast. Het aanleggen van nieuwe elektra valt ook onder de reguliere dienst. Dit zijn allemaal werkzaamheden waar geen spoed achter zit, dit zijn ook de werkzaamheden die meer tijd kosten. Om alles zo veilig mogelijk te maken wordt er ook voor alles de tijd genomen zodat u voor een lange tijd met kwalitatief goede elektra vooruit kan. 

In onze spoeddienst behandelen wij zaken die met spoed worden uitgevoerd, denk hierbij aan het oplossen van kortsluiting of een stroomstoring. Het is belangrijk dat dit snel gebeurd omdat het anders gevaarlijk kan worden. Wanneer er een kortsluiting is bestaat er een grote kans op brand. Een stroomstoring kan ook zorgen voor een situatie waarin niet te leven valt omdat alles wat stroom nodig heeft dan niet werkt. 

Elektra-spoed-den bosch
Elektra aanleggen den bosch
Meterkasten vervangen

Groepenkast en meterkast werkzaamheden in Aalsmeer

Het is nooit prettig als de stroom steeds uitvalt of niet naar behoren werkt, omdat we tegenwoordig zoveel gebruik maken van stroom kan dit ook eigenlijk niet. Wanneer de stroom steeds uitvalt bestaat er een grote kans dat je te veel stroom vraagt op hetzelfde moment. Er staan dan te veel apparaten op dezelfde groep en dan zorgt voor overbelasting, ter beveiliging wordt de stroom dan uitgeschakeld. Onze elektriciens van Elektricien Aalsmeer kunnen deze overbelasting verhelpen door een extra groep toe te voegen.

Er bestaat een kans dat u na het toevoegen van een groep nog steeds problemen ervaart met uw elektra, dit is dan een groter probleem. Het kan zo zijn dat uw groepenkast is verouderd en dus vernieuwd moet worden. De elektriciens van Elektricien in de Buurt zijn ook gespecialiseerd in het aanleggen en vervangen van groepenkasten. Wij zijn altijd te bereiken en staan op ieder moment van de dag klaar om u hulp te bieden. 

De veiligheid van elektra is tegenwoordig een van de belangrijkste dingen, toch wordt er niet heel erg naar omgekeken. Bij het kopen van een nieuw huis bijvoorbeeld, vaak wordt erop vertrouwd dat de elektra die er op dat moment is goed is. In veel gevallen blijkt de elektra toch verouderd te zijn en moet het dus vervangen worden. Dit kan hoog oplopen in prijs en kan dus ook als een verrassing aankomen.

Bel ons op 085 019 2210

}

24/7 Storingsdienst

Onze elektromonteurs staan 24 uur per dag klaar om uw storingen te verhelpen.

Z

95% Direct opgelost

Wij lossen 95% van de storingen en kortsluitingen direct bij onze klanten op.

Veelgestelde vragen

Welke werkzaamheden verricht een elektricien?

De belangrijkste taak van een elektricien is ervoor te zorgen dat alle elektra binnen een pand naar behoren werkt. Een van de werkzaamheden hiervan is het vervangen of uitbreiden van de groepenkast. Om problemen met elektra te voorkomen is het belangrijk dat de elektra goed gelegd wordt. 

Wat zijn installatiedraden?

Installatiedraden hebben verschillende kleuren, dit kan je wel eens gezien hebben als er bij u thuis met elektra werd gewerkt. Er zijn nieuwe Europese normen waaraan de installatiedraden aan moeten voldoen. De kleuren van de draden zijn er zodat u kunt zien waar de draden voor gelden. 

-Fasedraad (bruin): deze kleur geeft de stroomtoevoer aan, dit is dan ook de enige kleur die onder spanning komt te staan. In oude installaties heeft deze draad een groene kleur.

-Schakeldraad (zwart): deze kleur is een verlengstuk van de fasedraad, er worden hierbij verbindingen gemaakt.

-nuldraad (lichtblauw): deze draad zorgt ervoor dat stroom afgevoerd kan worden. Vroeger was deze draad een rode kleur.

-Aardedraad (geel-groen): deze draad voert spanning af wanneer er iets defect is, vroeger was deze draad grijs of wit.

Hoe moet ik een dimmer aansluiten?

Het belangrijkste aan het aansluiten van een dimmer is dat u de juiste dimmer hiervoor gebruikt, niet alle dimmers zijn namelijk hetzelfde. U kunt op internet zien welke dimmer u nodig hebt voor het dimmen van uw verlichting. 

Kan ik mijn meterkast gebruiken als opbergkast?

Ondanks dat veel mensen dit doen raden wij dit flink af, het kan namelijk erg gevaarlijk zijn vanwege het gevaar voor brand. Het is het veiligst om de meterkast leeg te houden zodat er niets externs in de brand kan vliegen en dat het mogelijk is om overal makkelijk bij te komen.

Wat kost een elektricien?

Onze prijs wordt opgebouwd door de werkzaamheden die we moeten uitvoeren. De prijs komt altijd overeen met de kwaliteit die geleverd wordt. Voordat een werkzaamheid wordt verricht krijgt u eerst de prijs te horen die bij de werkzaamheid behoort.

De voordelen van Elektricien in de buurt in Aalsmeer.

Wilt u snel een goede elektricien in Aalsmeer inschakelen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zullen z.s.m. bij u langs komen.

Mensen kiezen voor elektricien in de Buurt omdat:

laagste prijs  Wij zijn dag en nacht voor u bereikbaar

laagste prijs  Wij helpen u met alle verschillende elektra werkzaamheden

laagste prijs  Wij hebben een speciale 24 uurs spoeddienst

laagste prijs  Wij hanteren eerlijke tarieven

Elektromonteur
{

Erg tevreden! Nadat ik contact had opgenomen stond er binnen een uur een monteur voor de deur. Mijn storing kon direct verholpen worden.

{

Snelle service, goed geholpen en eerlijke prijzen. Ik kan Elektricien in de Buurt aan iedereen aanraden. Mijn meterkast is weer zo goed als nieuw!

{

Ik had problemen met mijn meterkast. Ik heb een afspraak gemaakt en de storing kon direct verholpen worden. Gelukkig viel de prijs ook nog mee!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij kunnen u onder andere helpen met de volgende Elektra Werkzaamheden

Elektra laten aanleggen
Stroomstoring en kortsluiting
Meterkast en groepenkast
Elektricien spoeddienst
Call Now Button