fbpx

Elektricien Culemborg

Direct een elektricien nodig in Culemborg?

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Elektricien in de Buurt staat voor u klaar!

laagste prijs  24/7 Spoeddienst

laagste prijs  Meterkasten en groepenkasten vervangen

laagste prijs  Elektra laten aanleggen

laagste prijs  Direct uw storing opgelost 

Elektricien regio Culemborg

Bent u op zoek naar een allround elektricien in de omgeving van Culemborg? Dan bent u bij Elektricien Culemborg op het juiste adres. Elektricien Culemborg biedt namelijk de beste service in de omgeving van Culemborg. De elektriciens van Elektriciens Culemborg zijn betrouwbaar, professionele en vriendelijk. Zij werken op een vakkundige, veilige en efficiënte wijze. Bij Elektricien Culemborg heeft u de garantie dat de uit te voeren werkzaamheden met de beste expertise uitgevoerd worden. 

Elektricien Culemborg helpt u met het onderhoud en de installatie van de elektra in uw woning. Ook bieden wij hulp aan bij stroomstoringen. Onze werkzaamheden zijn enorm. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in alles wat met elektriciteit te maken heeft. Wij zijn snel bereikbaar. Neem daarom snel contact met ons op zodat onze elektriciens uw probleem zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis in de elektrotechniek zijn onze elektriciens in staat om iedereen in Culemborg op professionele wijze te helpen. Woont u net buiten Culemborg? Geen probleem! Bel ons gerust en wij zullen alsnog uw kant op komen. 

Elektricien Gouda
Gouda elektra
Meterkast werkzaamheden

Elektra werkzaamheden in Culemborg

Wij staan letterlijk 24/7 voor u klaar! Elektricien Culemborg biedt namelijk een professionele spoed service aan die 24 uur 7 dagen in de week beschikbaar is. Uw veiligheid staat bij ons op hoog in het vaandel, daarom bieden wij de mogelijkheid aan voor de bewoners van Culemborg om een betrouwbare elektricien in de buurt te hebben die ze altijd kunnen inschakelen. Als u diep in de avond last heeft van een vervelende stroomstoring kunt u gerust Elektricien Culemborg inschakelen. 

Bel ons op 085 019 2210

}

24/7 Storingsdienst

Onze elektromonteurs staan 24 uur per dag klaar om uw storingen te verhelpen.

Z

95% Direct opgelost

Wij lossen 95% van de storingen en kortsluitingen direct bij onze klanten op.

Veelgestelde vragen

Wat zijn energiebesparende lampen?

Energiebesparende zijn musthaves tegenwoordig. De volgende lampen zijn energiebesparend: TI-lampen, LED-lampen, Spaarlampen, Halogeenlampen

Hoe kan ik mijn stopcontacten vervangen?

Het vervangen van stopcontacten lijkt misschien op een moeilijke klus. Het is zeker niet de makkelijkste, maar het is wel te doen als u goed bent voorbereid! Het vervangen van stopcontacten kunt u het beste overlaten aan ervaren elektriciens die dit binnen een handomdraai kunnen doen. De volgende stappen zullen uitleggen hoe u uw stopcontacten kunt vervangen:

 

Stap 1: Sluit de stroom af en verwijder de oude kap

 

De eerste stap is het afsluiten van de stroom.  Schakel de groep waar het stopcontact op aangesloten staat af. Schroef daarna de kap met een schroevendraaier los. Voordat u dit doet moet u een spanningsmeter gebruiken om er zeker van te zijn dat er geen spanning meer op staat. Als het lampje van de spanningsmeter brandt heeft het stroom gesignaleerd. 

 

Stap 2: Het losmaken van stroomdraden

 

Stap 2 is het losmaken van de stroomdraden. Schroef de bevestigingsschroeven van het stopcontacten los. Deze kunt u dan uit de muur halen. Hierbij moet u letten dat de groen gele aarddraad NIET de blauwe nuldraad aanraakt!

 

Stap 3: Het aansluiten van het stopcontact

 

Stap 3 is het aansluiten van het nieuwe stopcontact. Bevestig de bruine fasedraad en de blauwe nuldraad in de contacten. Sluit de aarddraad op de schroef voor de aarding aan. De uiteinden van de draden kunt u inkorten wanneer deze zwak of versleten zijn. Bevestig de nieuwe wandcontactdoos met de twee bevestigingsschroeve op de muur. Schroef de kap weer op het stopcontact.

Om de hoeveel tijd heb ik een periodieke controle nodig?

Elektricien Culemborg kunt u inschakelen als de elektrische installaties in uw woning een periode controle nodig hebben. De elektriciens van Elektricien Culemborg zijn namelijk gespecialiseerd in het houden van professionele en noodzakelijke inspecties. Bel ons en maak direct een afspraak voor uw periodieke controles!

Hoe voorkom ik een kortsluiting bij de huishoudelijke apparaten in mijn woning?

Kortsluitingen kunnen zeer gevaarlijke gevolgen hebben. Gevolgen zoals brand. Om een kortsluiting te voorkomen moet u de apparaten uitzetten als u ze niet gebruikt. Stand-by is niet goed voor het apparaat. Bij wasmachines, vaatwassers en koelkasten is het geadviseerd om de achterkant van deze apparaten goed geventileerd te houden. De stof achter deze apparaten kan namelijk makkelijk in snel in brand vliegen. Bij de wasmachine is het geadviseerd om de kraanaansluiting periodiek te controleren.

Wat moet ik doen als mijn aardlekschakelaar is beschadigd?

Het komt weleens voor dat aardlekschakelaars beschadigd kunnen zijn. Als u erachter komt dat de aardlekschakelaar in uw woning is beschadigd moet u direct contact opnemen met Elektricien Culemborg. Onze ervaren elektriciens zullen uw aardlekschakelaar direct vervangen of repareren.

De voordelen van Elektricien in de buurt in Culemborg.

Wilt u snel een goede elektricien in Culemborg inschakelen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zullen z.s.m. bij u langs komen.

Mensen kiezen voor elektricien in de Buurt omdat:

laagste prijs  Wij zijn dag en nacht voor u bereikbaar

laagste prijs  Wij helpen u met alle verschillende elektra werkzaamheden

laagste prijs  Wij hebben een speciale 24 uurs spoeddienst

laagste prijs  Wij hanteren eerlijke tarieven

Spoed elektra 247
{

Erg tevreden! Nadat ik contact had opgenomen stond er binnen een uur een monteur voor de deur. Mijn storing kon direct verholpen worden.

{

Snelle service, goed geholpen en eerlijke prijzen. Ik kan Elektricien in de Buurt aan iedereen aanraden. Mijn meterkast is weer zo goed als nieuw!

{

Ik had problemen met mijn meterkast. Ik heb een afspraak gemaakt en de storing kon direct verholpen worden. Gelukkig viel de prijs ook nog mee!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij kunnen u onder andere helpen met de volgende Elektra Werkzaamheden

Elektra laten aanleggen
Stroomstoring en kortsluiting
Meterkast en groepenkast
Elektricien spoeddienst
Call Now Button