fbpx

Elektricien Dordrecht

Direct een elektricien nodig in Dordrecht?

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Elektricien in de Buurt staat voor u klaar!

laagste prijs  24/7 Spoeddienst

laagste prijs  Meterkasten en groepenkasten vervangen

laagste prijs  Elektra laten aanleggen

laagste prijs  Direct uw storing opgelost 

Elektricien Dordrecht staat voor u klaar!

Een elektra probleem kan iedereen wel een keer overkomen. Misschien ervaart u wel een defect, kortsluiting of een stroomstoring. Ongeacht het probleem onze ervaren elektriciens kunnen u helpen met al uw elektra problemen. Woont u in Dordrecht en omgeving? Twijfel dan niet om Elektricien in de buurt in te schakelen. We staan 24/7 klaar voor u. Dankzij jaren ervaring en veel kennis kunnen wij vrijwel elk probleem direct oplossen. 9 van de 10 keer kan een probleem direct op locatie opgelost worden. Op ons kunt u rekenen! 

In Dordrecht zijn wij dé elektricien. Onze service wordt altijd gewaardeerd. We hebben dan ook jaren gewerkt aan een goede werkwijze die ervoor zorgt dat elke afspraak snel en efficiënt verloopt. De elektriciens bij ons in dienst zijn professioneel, betrouwbaar en ervaren. De kosten worden altijd eerlijk berekend en onze werkwijze is altijd transparant. U kunt onze elektriciens vertrouwen. 

Omdat onze elektriciens al jaren actief zijn, weten zij exact hoe elk probleem het beste opgelost kan worden. Middels ervaring, speciale vaardigheden en kwalitatieve gereedschap kan elk probleem schadevrij, snel en vakkundig opgelost worden. Schakel ons nu in. U kunt ons voor verschillende soorten werkzaamheden inschakelen. Denk maar aan renovaties, reparaties, onderhoud en nog veel meer. Heeft u vragen of wilt u ons inschakelen? Twijfel dan niet en bel nu!

Elektra spoed dordrecht
Elektricien met spoed in Dordrecht

Elektricien met spoed in Dordrecht

U kunt ook gebruik maken van onze 24/7 spoedservice. Er staat dag en nacht iemand klaar voor u. Een stroomstoring kan namelijk zowel dag, als nacht gebeuren. Wij hopen dan ook dat het u een gerust gevoel geeft dat er altijd iemand voor u klaarstaat. Onze elektriciens komen uit Dordrecht en kunnen daardoor snel op locatie zijn. Dit is erg fijn tijdens een spoedgeval. U belt met spoed? Wij komen met spoed! Heeft u onze hulp nodig? Twijfel dan niet en schakel ons direct in! U kunt 24/7 op onze elektriciens rekenen. 

Heeft u een probleem met elektra maar weet u niet wat het is? Geen paniek! Onze elektriciens weten binnen een mum van tijd wat het probleem is en kunnen dit dan ook snel verhelpen. Indien u geen stroom heeft raden wij als eerste aan bij de buren te vragen of zij stroom hebben, als zij stroom hebben ligt het probleem bij u thuis. Als de buren ook geen stroom hebben ligt het probleem bij het stroombeheer, zij zal dan ook de enige die hier iets aan kunnen doen.

Bel ons op 085 019 2210

}

24/7 Storingsdienst

Onze elektromonteurs staan 24 uur per dag klaar om uw storingen te verhelpen.

Z

95% Direct opgelost

Wij lossen 95% van de storingen en kortsluitingen direct bij onze klanten op.

Veelgestelde vragen

Welke werkzaamheden bieden jullie aan?

U kunt onze elektriciens inschakelen voor verschillende soorten diensten. Op gebied van elektra kunnen wij vrijwel alles, dus twijfel niet om ons in te schakelen. 

Onze diensten:

 • Renovatie van elektra
 • Perilex aansluitingen
 • Installeren van verlichtingssystemen en andere elektra systemen
 • Aanpassen of vervangen van al uw elektra installaties
 • Elektra aanleggen
 • Groepenkast vervangen
 • Elektra problemen
 • Elektronische installatie
 • Repareren of vervangen van stopcontacten en schakelaars
 • 24/7 Spoed Elektricien
 • Meterkast vervangen
 • Buitenverlichtingen aanleggen
 • Lampen installeren
 • Stopcontacten
 • Aardlekschakelaars 
 • Schakelaars en bekabelingen
 • Storingen opsporen en oplossen
 • Uitbreiden Groepenkast
 • Groepenkast uitbreiden
 • Compleet vernieuwen of aanpassen van uw meterkasten/groepenkasten
 • Uw huidige elektra installaties peilen
 • Kortsluiting opsporen
 • En nog veel meer!

Staat de dienst die u wilt hier niet tussen? Twijfel dan niet om ons te bellen. Wij kunnen namelijk op gebied van elektra vrijwel alles. Bel ons dus nu. We staan u graag te woord. 

Waar staan jullie tarieven?

De kosten van een afspraak hangen af van de soort reparatie, onderdelen, manuren, tijd etc. Dit hangt dus echt van uw afspraak af. Wilt u een inschatting of meer informatie? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We helpen u graag verder. 

Zijn jullie in de avond bereikbaar?

Ja! U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Onze elektriciens zijn dus ook in de avond bereikbaar. 

Hoe kan ik het beste contact opnemen?

U kunt ons 24/7 telefonisch contacteren. Een van onze medewerkers zal u te woord staan. 

Verrichten jullie ook werkzaamheden buitenshuis?

Ja! Ook buitenshuis verrichten wij werkzaamheden. Onze ervaren elektriciens hebben daar ervaring mee en helpen u graag verder. Buitenshuis elektra aanleggen kan tricky zijn, maar met de juiste kennis, vaardigheden en gereedschappen is het zeker te doen. Het vergt dus een echte expert. Onze elektriciens helpen u graag. Bel ons meteen om een afspraak in te plannen. Wij sturen u dan één van onze experts uw kant op. U kunt 24/7 op ons rekenen!

De voordelen van Elektricien in de buurt in Dordrecht.

Wilt u snel een goede elektricien in Dordrecht inschakelen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zullen z.s.m. bij u langs komen.

Mensen kiezen voor elektricien in de Buurt omdat:

laagste prijs  Wij zijn dag en nacht voor u bereikbaar

laagste prijs  Wij helpen u met alle verschillende elektra werkzaamheden

laagste prijs  Wij hebben een speciale 24 uurs spoeddienst

laagste prijs  Wij hanteren eerlijke tarieven

{

Erg tevreden! Nadat ik contact had opgenomen stond er binnen een uur een monteur voor de deur. Mijn storing kon direct verholpen worden.

{

Snelle service, goed geholpen en eerlijke prijzen. Ik kan Elektricien in de Buurt aan iedereen aanraden. Mijn meterkast is weer zo goed als nieuw!

{

Ik had problemen met mijn meterkast. Ik heb een afspraak gemaakt en de storing kon direct verholpen worden. Gelukkig viel de prijs ook nog mee!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij kunnen u onder andere helpen met de volgende Elektra Werkzaamheden

Elektra laten aanleggen
Stroomstoring en kortsluiting
Meterkast en groepenkast
Elektricien spoeddienst
Call Now Button