fbpx

Elektricien Hillegom

Direct een elektricien nodig in Hillegom?

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Elektricien in de Buurt staat voor u klaar!

laagste prijs  24/7 Spoeddienst

laagste prijs  Meterkasten en groepenkasten vervangen

laagste prijs  Elektra laten aanleggen

laagste prijs  Direct uw storing opgelost 

Elektricien Hillegom is 24/7 bereikbaar voor uw elektra problemen!

Bij iedereen in zijn leven gaat het wel een keer voorkomen, een probleem met elektra. Dit kunnen verschillende problemen zijn, denk aan kortsluiting, stroomstoring of een groepenkast die vervangen moet worden. Woont u in de buurt van Hillegom? Wij kunnen u altijd helpen. Elke dag van de week en 24 uur per dag zijn onze elektriciens beschikbaar om u te helpen. Onze elektriciens hebben veel ervaring en weten met elke klus om te gaan, wij proberen elk probleem ook bij u op locatie direct te verhelpen. 

Wij zijn dé elektricien van Hillegom, de mensen in Hillegom zijn dan ook erg blij met ons. We proberen ons elke dag opnieuw in te zetten om de beste service te bieden. In de afgelopen jaren hebben wij hier ook hard aan gewerkt en wij zijn blij met waar we nu staan. Wij laten elektriciens langskomen die uiterst secuur te werk gaan, ze zijn allemaal professioneel en zeer ervaren. 

Wij hanteren altijd eerlijke prijzen, onze prijzen gaan namelijk in samenhang met de kwaliteit die wij leveren. De prijzen worden opgebouwd uit de werkzaamheden die worden verricht, de tijd dat de elektricien bezig is en het apparatuur dat gebruikt moet worden. Wij willen altijd zo transparant mogelijk zijn over de prijs dus deze krijgt u dan ook altijd van te voren te horen. 

Elektra-spoed-den bosch
Elektra aanleggen den bosch
Meterkasten vervangen

24/7 storingsdienst regio Hillegom

Een stroomstoring houdt geen rekening met wanneer hij plaatsvindt, wij zijn dus ook op alles voorbereid door 24/7 beschikbaar te zijn voor storingen. Het is belangrijk dat een storing snel wordt verholpen omdat u dan door kan gaan met waar u mee bezig was. Voor bedrijven is het al helemaal belangrijk dat een stroomstoring snel wordt opgelost. Wanneer er in een bedrijf geen stroom is kan er ook niet gewerkt worden, er wordt in deze periode dus ook geld misgelopen. 

Als u een stroomstoring denkt te hebben raden wij aan bij de buren te kijken of er bij hen wel stroom is. Wanneer de buren stroom hebben heeft u inderdaad last van een stroomstoring. U moet vervolgens in de meterkast op zoek gaan naar de oorzaak van de stroomstoring. Wanneer er een groep is omgeschakeld is hier te veel spanning op gekomen, dit veroorzaakt de stroomstoring. Ook kan het zijn dat de aardlekschakelaar is ingeschakeld, de aardlekschakelaar biedt bescherming tegen de elektra in uw woning wanneer er hoge spanning binnenkomt. 

Wanneer u niet zeker weet waar uw stroomstoring vandaan komt kunnen onze elektriciens u altijd helpen, een keer bellen en de elektricien staat snel voor uw deur. Wij proberen de stroomstoring altijd zo snel mogelijk op te lossen. 

Bel ons op 085 019 2210

}

24/7 Storingsdienst

Onze elektromonteurs staan 24 uur per dag klaar om uw storingen te verhelpen.

Z

95% Direct opgelost

Wij lossen 95% van de storingen en kortsluitingen direct bij onze klanten op.

Veelgestelde vragen

Welke diensten worden er door jullie aangeboden?

Onze elektriciens beschikken over de capaciteiten elke elektra klus aan te kunnen, een paar van de diensten die wij aanbieden zijn: elektra renoveren, het installeren van verlichtingssystemen, het vervangen van elektrische installaties, het aanleggen van elektra, het vervangen van een groepenkast, installaties omtrent elektra, stopcontacten en schakelaars vervangen en plaatsen, de 24/7 spoedservice, het aanleggen van verlichting voor buiten en het uitbreiden van een groepenkast.

Wat moet ik doen als ik weg ga van huis?

Wanneer u van huis gaat is het belangrijk dat alle apparaten die niet noodzakelijk zijn uitstaan, het beste is nog als ze helemaal niet staan aangesloten op de stroom. Dit is veiliger en beter voor de portemonnee, je voorkomt namelijk kortsluiting en verlaagt de energierekening. 

Kunnen jullie ook buiten elektra werkzaamheden volbrengen?

Ja dit kunnen wij, buiten heb je natuurlijk andere factoren dan binnen. Buiten kan het namelijk heel vochtig, heel koud en heel warm worden. Wij gebruiken daarom andere materialen dan voor binnen. Wij hebben veel ervaring met het leggen van elektra en hebben al veel mensen blij mogen maken.

Is er informatie te vinden over de prijzen?

Ja dit is er, onze prijzen staan op onze website. U moet deze prijzen alleen niet te veel in acht nemen, de prijzen variëren namelijk heel erg. De prijzen die wij hanteren passen heel goed bij de kwaliteit die wij leveren. De prijzen hangen af van de werkzaamheden die worden verricht, de tijd dat we bij u bezig zijn en wat er allemaal voor nodig is om de kwaliteit van de werkzaamheden optimaal te krijgen.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Wij zijn 24/7 te bereiken via de telefoon voor spoedgevallen. Verder zijn wij ook telefonisch te bereiken voor vragen of het maken van een afspraak.

De voordelen van Elektricien in de buurt in Hillegom.

Wilt u snel een goede elektricien in Hillegom inschakelen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zullen z.s.m. bij u langs komen.

Mensen kiezen voor elektricien in de Buurt omdat:

laagste prijs  Wij zijn dag en nacht voor u bereikbaar

laagste prijs  Wij helpen u met alle verschillende elektra werkzaamheden

laagste prijs  Wij hebben een speciale 24 uurs spoeddienst

laagste prijs  Wij hanteren eerlijke tarieven

Elektromonteur
{

Erg tevreden! Nadat ik contact had opgenomen stond er binnen een uur een monteur voor de deur. Mijn storing kon direct verholpen worden.

{

Snelle service, goed geholpen en eerlijke prijzen. Ik kan Elektricien in de Buurt aan iedereen aanraden. Mijn meterkast is weer zo goed als nieuw!

{

Ik had problemen met mijn meterkast. Ik heb een afspraak gemaakt en de storing kon direct verholpen worden. Gelukkig viel de prijs ook nog mee!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij kunnen u onder andere helpen met de volgende Elektra Werkzaamheden

Elektra laten aanleggen
Stroomstoring en kortsluiting
Meterkast en groepenkast
Elektricien spoeddienst
Call Now Button