fbpx

Elektricien Leiden

Direct een elektricien nodig in Leiden?

Voor alle elektra diensten.

Elektricien in de Buurt staat voor u klaar!

laagste prijs  24/7 Spoeddienst

laagste prijs  Meterkasten en groepenkasten vervangen

laagste prijs  Elektra laten aanleggen

laagste prijs  Direct uw storing opgelost 

Een stroomstoring moet zo snel mogelijk opgelost worden: hiervoor schakelt u een bekwame elektricien Leiden in. We zijn niet allen zeer goed bereikbaar, maar bieden altijd de hulp die u nodig heeft. We zijn in de buurt actief en kunnen daarom snel ter plaatse zijn als er sprake is van een kortsluiting of stroomstoring. Ook voor al uw andere elektra werkzaamheden zijn wij de juiste partij: ons team bestaat uit gespecialiseerde elektriciens met heel veel jaren ervaring. Voor ons is geen klus dan ook nieuw en dit betekent dat we alles snel en vakkundig uitvoeren. Meer weten? Lees verder op deze pagina of neem contact met ons op via 085 019 2210.
Elektricien Leiden
Elektricien gezocht

Maak kennis met onze diensten

U belt een elektricien Leiden voor alle elektra diensten. Wellicht heeft u een meterkast die vervangen moet worden. Vooral oudere woningen hebben een verslechterde meterkast die veel storingen heeft of waar de stoppen regelmatig doorslaan. In beide gevallen is het aan te raden om een elektricien in te schakelen: wij kunnen de meterkast vervangen voor een nieuwer en moderner exemplaar. Een nieuwe meterkast of groepenkast is ook de juiste keuze wanneer u te maken heeft met de aansluiting van nieuwe apparatuur, zoals een laadpaal voor een elektrische auto of zonnepanelen.

Elektra aanleggen is iets wat we altijd voor u kunnen doen. We leggen nieuwe elektra aan of breiden de huidige elektra uit bij een renovatie of verbouwing. Heeft u een nieuwbouwwoning? Ook dan is het voor ons geen enkel probleem om de elektra voor u aan te leggen. Dit doen we zowel in de gehele woning als in aparte ruimtes. Voor het aansluiten van stopcontacten, het aansluiten van de aardlekschakelaar of het plaatsen van zonnepanelen kunt u bij ons terecht. Buitenverlichting plaatsen? Ook dit behoort tot onze diensten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en uw mogelijkheden!

Bel ons op 085 019 2210

Veelgestelde vragen

Het vinden van een goede elektricien is niet altijd makkelijk. Het is vooral belangrijk om een elektricien te vinden die aan uw eisen voldoet. Als u nadenkt over het inschakelen van een elektricien in Leiden is het mogelijk dat u vragen heeft. Onderstaand vind u een overzicht van onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Dan kunt u ons altijd bellen: onze medewerkers zijn dag en nacht bereikbaar om uw vraag te beantwoorden.

Bel ons op 085 019 2210

Elektra-spoed-den bosch
Welke werkzaamheden bieden jullie aan?
We voeren alle elektra werkzaamheden uit en we zijn dan ook voor alles in te schakelen. We leggen krachtstroom aan in uw nieuwbouwwoningen, maar we regelen ook de elektra bij een verbouwing of renovatie. Verder leggen we uw inductiekookplaat aan, vervangen de stopcontacten en kunnen we uw meterkast of groepenkast vervangen. Onze uitgebreide diensten zorgen ervoor dat we altijd de lokale specialist kunnen zijn die u nodig heeft.
Zijn jullie ook tijdens feestdagen bereikbaar?
Ook tijdens de feestdagen zijn we bereikbaar in Leiden voor spoed. Als de elektra uitvalt tijdens het kerstdiner is het wel zo prettig als dit snel wordt opgelost. Maar ook tijdens de voorbereiding op het paasontbijt wilt u niet zonder stroom zitten. Gebeurt dit wel? Dan zijn we snel bereikbaar en bent u verzekerd van een snelle oplossing.
Hoe kan ik het beste contact met jullie opnemen?
Contact opnemen kan op verschillende manieren. De beste manier is telefonisch contact: bel ons op 085 019 2210 voor het maken van een afspraak of om uw vragen te stellen. Een andere mogelijkheid is het invullen van het contactformulier op de website. Hier kunt u meteen een offerte opvragen, zodat u duidelijkheid heeft over de prijs.
Leggen jullie ook buiten elektra aan?
Ja, ook buitenshuis elektra aanleggen is onderdeel van onze diensten. Zo kunnen we de buitenverlichting voor u regelen. Het is belangrijk om dit aan een ervaren professional uit te besteden, omdat deze de juiste expertise heeft voor het werken met elektriciteit. Dit kan namelijk gevaarlijk zijn als u er geen ervaring mee hebt. Laat daarom altijd uw lokale expert komen voor de elektra.
Waar vind ik jullie tarieven?
De tarieven van werkzaamheden hangen af van meerdere factoren: het soort reparatie, de onderdelen, de tijd en meer. Dit hangt dus echt af van uw afspraak. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan via de website. We geven u dan snel duidelijkheid en helpen u altijd graag verder. U kunt bij ons altijd rekenen op scherpe prijzen.

Uw elektricien is altijd bereikbaar

Het maakt niet uit wanneer u een elektricien nodig heeft. Onze spoeddienst is 24/7 bereikbaar en helpt u bij het oplossen van acute elektra problemen. Denk hierbij aan stroomstoringen of kortsluiting. Als de stoppen regelmatig doorslaan is het ook wel zo prettig als u hier een oplossing voor krijgt. Neem dan contact op met uw elektricien Leiden: wij zijn uw lokale elektra specialist en komen zo snel mogelijk naar u toe. We hebben niet alleen een team vol vakkundige elektriciens, maar we voeren de klus ook snel uit.

Als er sprake is van een spoedgeval komen wij snel naar u toe. We proberen binnen 30 minuten na uw telefoontje op de stoep te staan. Daar analyseren we het probleem en kijken we naar de oorzaak. Op basis hiervan zoeken we een gepaste oplossing, welke we vervolgens vakkundig en snel uitvoeren. Onze elektriciens hebben dagelijks te maken met dergelijke situaties en weten dan ook snel te handelen. Dit is voor ons dan ook geen enkel probleem: we zorgen voor een correcte oplossing waardoor u weer met een gerust hart gebruik kunt maken van uw elektra.

storingsdienst bellen
Meterkast en groepenkast
Elektra laten aanleggen
Stroomstoring en kortsluiting
Elektricien spoeddienst
{

Erg tevreden! Nadat ik contact had opgenomen stond er binnen een uur een monteur voor de deur. Mijn storing kon direct verholpen worden.

{

Snelle service, goed geholpen en eerlijke prijzen. Ik kan Elektricien in de Buurt aan iedereen aanraden. Mijn meterkast is weer zo goed als nieuw!

{

Ik had problemen met mijn meterkast. Ik heb een afspraak gemaakt en de storing kon direct verholpen worden. Gelukkig viel de prijs ook nog mee!

Kies voor veiligheid: schakel een elektricien Leiden in

Het is altijd aan te raden om de expertise van een elektricien Leiden in te schakelen. Vooral wanneer u zelf geen kennis hebt met betrekking tot elektra. Het is dan gevaarlijk en onverstandig om hiermee aan de slag te gaan. Van aanleggen en aansluiten tot vervangen en uitbreiden: alle elektra diensten worden aangeboden door uw lokale specialist. Neem dan ook contact met ons op: u bent verzekerd van een goede uitvoering tegen een scherpe prijs. Zelf ontdekken? Bel ons op 085 019 2210!

Elektricien
Call Now Button