fbpx

Stopcontact aansluiten

Stopcontact laten aansluiten door een professionele elektricien.

Wij staan voor u klaar!

Elektricien in de Buurt staat voor u klaar!

laagste prijs  24/7 Spoeddienst

laagste prijs  Meterkasten en groepenkasten vervangen

laagste prijs  Elektra laten aanleggen

laagste prijs  Direct uw storing opgelost 

Een stopcontact laten aansluiten door een elektricien

Tegenwoordig gebruiken we steeds meer elektrische apparaten, hiervoor hebben we ook meer stopcontacten in huis nodig. Want werken met verlengsnoeren is soms ook vervelend en dat kan ook maar tot op zekere hoogte. Sommige mensen kunnen zelf prima een stopcontact zelf aanleggen wanneer ze wat kennis van elektra hebben, maar mocht u geen of weinig kennis hebben van elektra kunt u beter een ervaren elektricien inschakelen voor het aansluiten van een stopcontact. Vaak moeten er ook gaten in de muur gemaakt worden en elektriciteitskabels worden doorgetrokken. Bovendien brengt werken met elektra risico’s met zich mee. Een kleine fout kan zorgen voor schade aan uzelf of de woning. Schakel daarom een ervaren elektricien van Elektricien in de Buurt in. Wij kunnen u ook helpen met buitenverlichting aanleggen.

Elektricien Alkmaar
Elektricien Alkmaar

Welke soorten stopcontacten kunt u laten aanleggen?

Bij Elektricien in de Buurt zijn de elektriciens opgeleid om allerlei soorten elektra problemen op te lossen of om elektra aan te leggen. Enkele of dubbele stopcontacten zijn voor ons geen enkel probleem en ook inbouw of opbouw stopcontacten kunnen wij zonder moeite voor u aanleggen. Zelfs perilex stopcontacten leggen wij aan, hiervoor zijn wij speciaal opgeleid. Een dubbel stopcontact heeft als voordeel dat dit qua werkzaamheden en tijd gelijk is aan een enkel stopcontact. Er zijn alleen wat extra elektriciteitsdraden nodig maar dan kunt u genieten van twee stopcontacten in plaats van één.

Bel ons op 085 019 2210

Waarom extra stopcontacten laten aanleggen?

Tegenwoordig gebruiken wij zo veel elektrische apparaten, in de keuken, woonkamer, badkamer en zelfs in de slaapkamer. Voorheen was een stopcontact naast het bed geen noodzaak, maar nu wil iedereen s nachts graag zijn telefoon opladen in de buurt van zijn bed. Ook in de woonkamer zijn er nu steeds meer apparaten te vinden. Niet alleen de televisie maar ook het televisiekastje, de xbox of playstation en eventuele geluidsinstallatie moet in een stopcontact. Het is niet verstandig om dit via een verlengsnoer te doen omdat dit kan zorgen voor overbelasting. Eigenlijk zou u dus in de woonkamer al minimaal vier stopcontacten moeten hebben, het is dan handig om twee dubbele stopcontacten te nemen. Zo heeft u minder gaten en oneffenheden in de muur en wel voldoende stopcontacten.

Een extra stopcontact in de keuken laten aansluiten

In keukens wordt relatief zware apparatuur gebruikt. Daarom is het belangrijk om voldoende groepen en stopcontacten te hebben. Verlengkabels zijn in de keuken echt niet gewenst en dit kan zorgen voor overbelasting en zo kan een kortsluiting ontstaan. Waar we voorheen onze theepot op het vuur zette gebruiken we nu een waterkoker en een koffiezetapparaat. Zorg dus vooral dat u voldoende stopcontacten in de keuken heeft. Plaats het stopcontact alleen niet de dichtbij de kraan. Als er water in het stopcontact komt kunnen kortsluitingen en wellicht zelfs brand ontstaan. Laat u bij twijfel adviseren voor een elektricien.

stopcontact aansluiten keuken
Gratis Offerte Aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Offerte

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 GB.

  Wat zijn de kosten van het laten aansluiten van een extra stopcontact?

  Ge kosten van het laten aanleggen van een extra stopcontact variëren sterk. Ge prijs ligt gemiddeld tussen de 50 en 120 euro inclusief montage- en materiaalkosten. De prijs varieert omdat het werk voor de elektricien varieert. Om op sommige plekken een stopcontact te krijgen moeten elektriciteitsdraden worden doorgetrokken in de muur. De muur moet dan worden ingefreesd en de kosten kunnen dan snel oplopen. Een stopcontact binnenshuis of in de badkamer kan ook wat duurder zijn dan een normaal stopcontact. Het uurloon van een elektricien moet namelijk ook meegenomen worden en als de werkzaamheden langer duren omdat de bedrading moet worden doorgetrokken bijvoorbeeld, kan dit zorgen voor extra kosten. Dus heeft u enige kennis van elektra, kunt u zich er ook zelf aan wagen de bedrading door te trekken of zelfs de stopcontacten zelf aan te leggen, maar heeft u dit niet? Waagt u zich er dan niet aan en laat een professionele elektricien komen. Bij Elektricien in de Buurt weet u zeker dat uw stopcontact goed gemonteerd wordt en zo heeft u later geen last van elektra problemen zoals kortsluiting. Bel ons om een afspraak te maken. Ook voor spoedopdrachten kunnen wij snel ter plaatse zijn.

  Een extra stopcontact in de badkamer laten aansluiten

  Zelfs in de badkamer gebruiken we steeds meer elektrische apparaten en daarom hebben we ook voldoende stopcontacten in de badkamer nodig. Waar we eerst alleen een föhn en wellicht een scheerapparaat gebruiken, heeft uw hele familie nu misschien wel een elektrische tandenborstel. Deze moeten allemaal in de oplader. In de badkamer is de kans groter dat er water of vocht in het elektriciteitscircuit komt. Een kortsluiting of zelfs een brand kan een gevolg hiervan zijn. In de badkamer moet dus extra voorzichtig worden omgegaan met de elektra en een professionele elektricien weet precies waar een stopcontact in de badkamer aan moet voldoen.

  Er zijn speciale regels opgesteld waaraan een extra stopcontact in de badkamer moet voldoen, dit worden de NEN-1010 normen genoemd. Als eerste moet gecontroleerd worden of er in uw woning een aardlekschakelaar aanwezig is. Als dit niet het geval is moeten alle metalen onderdelen in uw badkamer afzonderlijk geaard zijn. Bovendien moet het stopcontact dan minimaal 60 cm van de kranen verwijderd zijn. Lampen in uw badkamer moeten dan waterdicht of dubbel geïsoleerd zijn. Ook mogen er dan geen apparaten van 220 V gebruikt worden in uw badkamer. Dit zijn bijvoorbeeld föhns.

  Voorkom grote risico’s wanneer de elektra niet goed wordt aangesloten en kies voor een elektricien om uw stopcontacten in de badkamer te laten aansluiten.

  groepenkast laten vervangen (1)
  stopcontact meterkast aansluiten

  Een extra stopcontact in de meterkast laten aansluiten

  In veel oude huizen zit er in de meterkast geen stopcontact, maar veel mensen vinden het fijn om het wifi kastje of de modem in de meterkast te verwerken. In de meterkast een stopcontact laten aanleggen is door een elektricien zo gedaan. De elektriciteitsdraden zitten er immer vlakbij en de afwerking hoeft in de meterkast niet perfect te zijn. Het is dus relatief weinig moeite maar het heeft wel een groot voordeel voor het verwerken van het modem, dat anders misschien in de woonkamer had moeten staan.

  Bent u benieuwd naar de kosten, of heet u vragen over het aansluiten van een extra stopcontact in de meterkast? Wij staan 24 uur per dag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

   

  Bel ons op 085 019 2210

  {

  Erg tevreden! Nadat ik contact had opgenomen stond er binnen een uur een monteur voor de deur. Mijn storing kon direct verholpen worden.

  {

  Snelle service, goed geholpen en eerlijke prijzen. Ik kan Elektricien in de Buurt aan iedereen aanraden. Mijn meterkast is weer zo goed als nieuw!

  {

  Ik had problemen met mijn meterkast. Ik heb een afspraak gemaakt en de storing kon direct verholpen worden. Gelukkig viel de prijs ook nog mee!

  Stopcontacten laten aansluiten?

  Laat snel en voordelig nieuwe stopcontacten aansluiten!

  Mensen kiezen voor elektricien in de Buurt omdat:

  laagste prijs  Wij zijn dag en nacht voor u bereikbaar

  laagste prijs  Wij helpen u met alle verschillende elektra werkzaamheden

  laagste prijs  Wij hebben een speciale 24 uurs spoeddienst

  laagste prijs  Wij hanteren eerlijke tarieven

  Gratis Offerte Aanvragen

  Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

  Offerte

  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 4 GB.
   Call Now Button