fbpx

Laadpaal installeren

Laadpaal laten installeren door een elektricien.

Wij staan voor u klaar!

Elektricien in de Buurt staat voor u klaar!

laagste prijs  24/7 Spoeddienst

laagste prijs  Meterkasten en groepenkasten vervangen

laagste prijs  Elektra laten aanleggen

laagste prijs  Direct uw storing opgelost 

Een eigen laadpaal op de oprit hebben staan is ideaal, dagelijks kun je je auto opladen voor de deur zonder op zoek te gaan naar een laadpaal in de buurt. Een laadpaal op eigen terrein heeft vele voordelen, zo zijn de kosten bijvoorbeeld lager door oplopende benzineprijzen en is het goedkoper om privé op te laden. Een laadpaal op eigen terrein is ook handig omdat het dichtbij uw huis staat. Elektrisch rijden wordt met al deze voordelen en subsidies van de overheid wel erg aantrekkelijk. Maar wat komt er nou allemaal bij kijken bij elektrisch rijden en zo een laadpaal?

Zelf een laadpaal installeren

Als u kosten wilt besparen zou u eventueel zelf een laadpaal kunnen installeren, dit mag zolang het maar op eigen terrein is. Echter is het niet aan te raden om zelf een laadpaal te installeren. Bij het installeren van een laadpaal moet er een hoop geboord worden en er zullen veel kabels aangelegd moeten worden, vergeet daarbij ook niet dat er in veel groepenkasten extra groepen aangelegd moeten worden. Als u over weinig ervaring en kennis beschikt zijn fouten al snel gemaakt en kunnen er een hoop problemen ontstaan.

Wilt u een laadpaal installeren? Neem contact op met onze monteurs voor advies.

laadpaal laten installeren thuis

Aanpassingen in de groepenkast

Bij het installeren van een laadpaal komt veel bij kijken, zo moeten er ook werkzaamheden worden verricht in de groepenkast. Welke werkzaamheden er verricht moeten worden verschilt per groepenkast, vaak moeten er extra groepen aangelegd worden of moet de groepenkast aangepast worden van een 1 fase aansluiting naar een 3 fase aansluiting. Het aanleggen van een extra groep is erg belangrijk om stroomstoringen door overbelasting te voorkomen. Vaak zal de groepenkast ook moeten beschikken over een 3 fase aansluiting, dit is belangrijk om genoeg vermogen te leveren aan de laadpaal. Door dit extra vermogen is het dus ook belangrijk om een extra groep aan te leggen.

laadpaal groepenkast
wallbox laten installeren

Waar letten wij op tijdens het installeren van een laadpaal

We zullen goed letten op bijvoorbeeld de plaatsing van de laadpaal, is het een logische plek voor de auto en komen we goed uit met de kabels. De groepenkast zullen wij ook goed inspecteren op schade en ouderdom om stroomstoringen te voorkomen, eventueel wordt de groepenkast ook aangepast met een extra groep of een 3 fase aansluiting. Hierna zullen we de laadpaal bevestigen in de grond of aan de muur en zullen we kabels trekken, dit laatste moet soms met het nodige graafwerk. Wanneer dat gedaan is zullen we de kabels bevestigen aan de groepenkast.

Ook tijdens het installeren van een laadpaal is het belangrijk om nauwkeurig te werk te gaan. Wij denken over alle belangrijke zaken mee en op deze manier komen wij tot een prachtig eindresultaat. Onze deskundige monteurs hebben jaren ervaring in het installeren van laadpalen en op deze manier kunnen ze u uitstekend van dienst zijn.

Wilt u graag een laadpaal laten installeren? Neem hier contact op met één van onze monteurs.

Waar wilt u de laadpaal laten installeren

Het is vooraf belangrijk om te bepalen waar de laadpaal moet komen. Zo moet de laadpaal op eigen terrein geplaatst worden. Het is ook zo makkelijk als de auto er makkelijk bij kan en dat het niet in de weg staat van andere spullen. Wanneer mogelijk is het ook handig om rekening te houden met kabels die getrokken moeten worden, zo is het handiger om de laadpaal dichtbij de meterkast te plaatsen zodat de kabels minder ver getrokken hoeven te worden. Vaak heeft u ook de keus om te kiezen of u de laadpaal op de muur wilt bevestigen of met een paal in de grond.

 

Laadpaal laten installeren, hier een paar belangrijke tips

  • Voor het aanschaffen van een elektrische auto kunt u subsidie aanvragen bij de gemeente.
  • Het laten installeren van een slimme meter kan ervoor zorgen dat u meer uit uw laadpaal kunt halen.
  • Een laadpaal zonder storingen? Laat uw laadpaal installeren door een gespecialiseerde elektricien.
  • Kies voor een laadpaal met snelladen, zo kunt u snel weer de weg op.
  • Kies een logische plek uit waar u de laadpaal wilt blijven, als het mogelijk is op de plek waar u uw auto altijd parkeert.

Bel ons op 085 019 2210

ev box installatie
{

Erg tevreden! Nadat ik contact had opgenomen stond er binnen een uur een monteur voor de deur. Mijn storing kon direct verholpen worden.

{

Snelle service, goed geholpen en eerlijke prijzen. Ik kan Elektricien in de Buurt aan iedereen aanraden. Mijn meterkast is weer zo goed als nieuw!

{

Ik had problemen met mijn meterkast. Ik heb een afspraak gemaakt en de storing kon direct verholpen worden. Gelukkig viel de prijs ook nog mee!

Laadpaal laten installeren kosten

Een duidelijk kostenplaatje kunnen wij niet geven. Kosten kunnen erg uiteenlopen en dat is allemaal afhankelijk van de werkzaamheden die verricht worden. Moet er een extra groep aangelegd worden, moet de groepenkast nog aangepast worden en waar wordt de laadpaal precies geplaatst.

Heeft u nog vragen over de kosten, neem contact op met onze monteurs.

Offerte voor het aansluiten van een laadpaal

Bij het aanschaffen van een laadpaal komt er dus veel bij kijken, zoals aanpassingen in de meterkast, van een 1 fase aansluiting naar een 3 fase aansluiting en een extra groep. Ook de plaatsing van een laadpaal kan soms een lastige keuze zijn en daarom is het handig om iemand in te schakelen die u advies kan geven. Het laten installeren van een laadpaal kan dus ook een hele investering zijn omdat er veel werkzaamheden verricht moeten worden maar dit is allemaal terug te verdienen met op de kosten die u bespaart als u zou opladen in de wijk. Omdat het een grote investering kan zijn is het ook belangrijk dat een laadpaal direct goed geplaatst wordt om storingen en andere problemen te voorkomen.

Wilt u een laadpaal laten installeren door een gespecialiseerde elektricien? Wij zijn actief in heel Nederland en daarom hebben wij altijd een elektricien bij u in de buurt.

Ook voor andere werkzaamheden kunt u altijd bij ons terecht zoals het vervangen van een groepenkast, elektra aanleggen en spoedhulp bij storingen. Onze deskundige elektriciens staan 24/7 voor u klaar en beschikken over veel kennis en ervaring. Goede service voor een betaalbare prijs is voor ons heel belangrijk en wij zijn pas tevreden met de werkzaamheden als u dat ook bent. Onze specialistische elektriciens in de buurt verzekeren u dat u goed en snel geholpen wordt.

Wilt u in contact komen met één van onze specialistische elektriciens? Neem hier direct contact op.

Gratis Offerte Aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Offerte

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 GB.
    Call Now Button