fbpx

Vacature Leerling elektricien

Vragen over de vacature?

Altijd al willen werken in de elektrotechniek? Bij Elektricien in de Buurt zoeken wij een leerling die wij alle kneepjes van het vak kunnen leren. Je gaat samen onder begeleiding van een volwaardige elektromonteur aan de slag zodat je het vak leert kennen. Je bent werkzaam bij zowel particulieren als bedrijven en hier voer je verschillende werkzaamheden uit zodat geen dag hetzelfde is. Je beschikt over een uitstekend technisch inzicht waardoor wij jou goed kunnen gebruiken en begeleiden zodat je alle kneepjes van het vak kan leren. Als je je eerste stappen wilt maken is Elektricien in de Buurt de juiste plek.

Je dagelijkse werkzaamheden

Aan de hand van een gespecialiseerde elektromonteur ga je als leerling aan de slag om verschillende taken uit te voeren. Je bent samen met je directe collega verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

– Kabels trekken
– Bekabelen van kabelgoten en leidingen
– Verlichtingspunten installeren
– Aanleggen van stopcontacten
– Afmonteren van verlichting en schakelmateriaal
– Verhelpen van stroomstoringen/kortsluitingen

Bij het uitvoeren van deze werkzaamheden ga je professioneel en klantvriendelijk te werk, je bent representatief zodat je Elektricien in de Buurt een goede naam geeft. Wij vinden het daarnaast ook belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst zodat je goed met klanten en collega’s kunt communiceren.

Wat bieden wij aan?

Het is erg belangrijk dat er op de werkvloer een fijne sfeer is onder goede werkomstandigheden. Hierdoor is het mogelijk om beter te presteren en is het makkelijker om door te groeien waardoor je een echte specialist wordt op het gebied van elektra. Wij bieden daarom ook het volgende aan:

– De leukste en gezelligste collega’s
– Flexibele werktijden zijn mogelijk
– Veel doorgroeimogelijkheden
– Afwisseling van locaties en werkzaamheden
– begeleiding van professionals
– Een marktconform salaris

Bij interesse neemt contact op via 085-0192210.

Solliciteren

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 GB.

  Werken als leerling elektricien

   De leukste en gezelligste collega’s
   Flexibele werktijden zijn mogelijk
   Veel doorgroeimogelijkheden
   Afwisselende werkzaamheden
   begeleiding van professionals
   Een marktconform salaris

  Call Now Button