fbpx

Elektricien Heiloo

Direct een elektricien nodig in Amstelveen?

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Elektricien in de Buurt staat voor u klaar!

laagste prijs  24/7 Spoeddienst

laagste prijs  Meterkasten en groepenkasten vervangen

laagste prijs  Elektra laten aanleggen

laagste prijs  Direct uw storing opgelost 

Elektricien Heiloo komt direct naar u toe

Het kan iedereen gebeuren dat er problemen ontstaan met elektra, dit kunnen kleine problemen zijn, zoals een doorgeslagen stop maar ook grote problemen zoals kortsluiting en brand. In elk mogelijk geval staat Elektricien in de Buurt klaar om u te helpen, wij zijn dé elektricien in Heiloo. Onze elektriciens zijn dag in dag uit onderweg om problemen met elektra op te lossen, onze elektriciens zijn echte vakmensen die weten wat ze doen. Door de jarenlange ervaring weten ze hoe ze in elke situatie moeten handelen. 

Wij zitten al voor een lange tijd gevestigd in Heiloo, wij kennen de buurt dus goed. De buurt kent ons inmiddels ook en is erg te spreken over ons. Wij zijn hier dan ook erg trots op en willen elke dag de beste service bieden omdat die ook wordt verdient. Wij hebben ons als bedrijf erg weten te ontwikkelen en worden elke dag steeds sterker.

Onze elektriciens komen uit de buurt dus kennen deze ook goed, wij kiezen voor elektriciens uit te buurt zodat ze snel ter plaatse kunnen zijn wanneer er een spoedgeval is. De elektriciens willen zo snel en efficiënt mogelijk werken, zij vertrekken ook pas wanneer ze tevreden zijn over hun werk. Onze elektriciens staan elke dag paraat en willen u graag helpen. 

Elektricien Amstelveen
Elektra monteurs Amstelveel
Elektra werkzaamheden

Spoed elektricien in Heiloo, 24 uur per dag

Er bestaat een kans dat u met spoed een van onze elektriciens nodig hebt, wij hebben daarom onze spoeddienst in het leven geroepen die 24/7 te bereiken is. Deze spoeddienst geldt wanneer u last heeft van een stroomstoring of kortsluiting. U kunt altijd bellen en wij proberen er dan altijd zo snel mogelijk aan te komen. Omdat onze elektriciens uit de buurt komen zullen zij snel ter plaatse zijn. Wij proberen het probleem dan zo snel mogelijk te verhelpen. 

Om zeker te weten of u last heeft van een stroomstoring moet u kijken of uw buren wel stroom hebben. Als zij wel stroom hebben heeft u last van een stroomstoring, wanneer zij geen stroom hebben ligt het probleem niet bij u. Wij kunnen dan ook niet helpen omdat er dan een probleem is bij het netbeheer, dit ligt buiten ons. Zij moeten u dan verder helpen. Wanneer de stroomstoring bij u thuis is komen wij zo snel mogelijk ter plaatse om deze snel en veilig op te lossen.

Als het probleem bij u thuis ligt moet u de groepenkast controleren, hier moet u dan kijken welke groepen zijn uitgeschakeld en welke stoppen zijn doorgeslagen. Hieraan kunt u zien waar de storing vandaan komt. Als dit niet lukt willen wij u altijd hulp bieden.

Bel ons op 085 019 2210

}

24/7 Storingsdienst

Onze elektromonteurs staan 24 uur per dag klaar om uw storingen te verhelpen.

Z

95% Direct opgelost

Wij lossen 95% van de storingen en kortsluitingen direct bij onze klanten op.

Veelgestelde vragen

Wat maakt jullie beter dan andere elektriciens?

Wij staan dag en nacht voor u klaar om de beste kwaliteit te leveren, hierbij gaat het zowel om de kwaliteit in service als in de kwaliteit van onze werkzaamheden. Wij zoeken onze elektriciens op capaciteiten en weten wat ze kunnen. Onze elektriciens willen u ook veiligheid bieden en een vertrouwd gevoel geven.

Wanneer is de spoedservice actief?

De spoeddienst geldt altijd, er kan namelijk altijd een spoedgeval plaatsvinden. Wij zijn dag en nacht te bereiken en kunnen u altijd helpen bij uw spoedgevallen. Wij vinden uw veiligheid op dat het belangrijkst en willen deze dan ook zo snel mogelijk veiligstellen. Onze elektriciens vertrekken pas wanneer alles weer is zoals het hoort te zijn. 

Wat is een lichtplan en hoe maak ik dit?

Wanneer u gaat verhuizen is het handig een lichtplan te maken voordat u uw nieuwe huis in gaat, in het lichtplan wordt gekeken naar waar de elektra moet komen om verlichting  te krijgen op de gewenste plekken. U kunt dit plan zelf maken maar ook met de hulp van ons. Onze elektriciens hebben en goede kijk op wat wel en niet mogelijk is. Er wordt altijd gekeken naar wat er kan vanuit het bestaande lichtplan, hierdoor hoeft niet alles omgelegd te worden. 

Waar moet ik op letten als ik weg ga van huis?

Het is belangrijk om alle apparaten uit te schakelen die niet nodig zijn als u weg bent, het is al helemaal goed om deze af te koppelen van de stroom.

Hoe kan ik bij jullie betalen?

U kunt bij ons zowel contant als met pin betalen, wat u het makkelijkst uit komt. Voor bedrijven kunnen wij ook een factuur opmaken.

De voordelen van Elektricien in de buurt in Heiloo.

Wilt u snel een goede elektricien in Heiloo inschakelen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zullen z.s.m. bij u langs komen.

Mensen kiezen voor elektricien in de Buurt omdat:

laagste prijs  Wij zijn dag en nacht voor u bereikbaar

laagste prijs  Wij helpen u met alle verschillende elektra werkzaamheden

laagste prijs  Wij hebben een speciale 24 uurs spoeddienst

laagste prijs  Wij hanteren eerlijke tarieven

Elektra bedrijf Amstelveen
{

Erg tevreden! Nadat ik contact had opgenomen stond er binnen een uur een monteur voor de deur. Mijn storing kon direct verholpen worden.

{

Snelle service, goed geholpen en eerlijke prijzen. Ik kan Elektricien in de Buurt aan iedereen aanraden. Mijn meterkast is weer zo goed als nieuw!

{

Ik had problemen met mijn meterkast. Ik heb een afspraak gemaakt en de storing kon direct verholpen worden. Gelukkig viel de prijs ook nog mee!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij kunnen u onder andere helpen met de volgende Elektra Werkzaamheden

Elektra laten aanleggen
Stroomstoring en kortsluiting
Meterkast en groepenkast
Elektricien spoeddienst
Call Now Button