fbpx

Elektricien Voorschoten

Direct een elektricien nodig in Voorschoten?

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Elektricien in de Buurt staat voor u klaar!

laagste prijs  24/7 Spoeddienst

laagste prijs  Meterkasten en groepenkasten vervangen

laagste prijs  Elektra laten aanleggen

laagste prijs  Direct uw storing opgelost 

Elektricien Voorschoten staat 24/7 voor u klaar!

Problemen met elektra ondervinden is nooit iets waar u op zit te wachten, er bestaat toch altijd een kans dat u ze ondervindt. Voor de beste hulp om uw elektra problemen op te lossen kunt u ons altijd bellen. Wij staan dag en nacht voor u klaar, zelfs in het weekend. Wanneer u belt sturen wij altijd een van onze ervaren elektriciens uw kant op. Ons doel is om elk probleem zo snel mogelijk te verhelpen en u een prettig gevoel te geven wanneer wij weer vertrekken. 

Voorschoten is een plek waar wij al veel gewerkt hebben, wij hebben tot ons grote geluk ook heel heel veel klanten blij kunnen maken. Dit geeft ons een gewaardeerd gevoel en motivatie om ons werk te doen. Wij willen iedereen altijd de beste kwaliteit bieden, dit doen wij doormiddel van de beste elektriciens en de beste service. We zorgen er altijd voor dat onze elektriciens met het beste gereedschap uw kant op komen, hierdoor kunnen zij netjes te werk gaan en de beste kwaliteit leveren. 

Wij hanteren altijd eerlijke prijzen, onze prijzen sluiten aan bij de kwaliteit en service die wij bieden. De prijzen worden opgebouwd uit de werkzaamheden die worden verricht, de tijd dat er gewerkt wordt en alles wat nodig is om de werkzaamheden uit te voeren. De prijzen worden altijd aan u verteld zodat daar helderheid over is, wij vinden het belangrijk dat er geen scheve gezichten ontstaan.

Elektra-spoed-den bosch
Elektra aanleggen den bosch
Meterkasten vervangen

Altijd een elektricien in Voorschoten

Het is altijd schrikken wanneer alle stroom plotseling wegvalt, er bestaat dan een kans dat u last heeft van een stroomstoring. Wanneer u een stroomstoring denk te hebben moet u kijken bij de buren of zij stroom hebben, het kan namelijk zo zijn dat uw buren ook geen stroom hebben. Als uw buren ook geen stroom hebben ligt het probleem niet bij u thuis, in dit geval ligt het probleem bij de wijk. Hier kan een elektricien niet bij helpen, hier moet namelijk een netbeheerder voor komen. 

Als uw buren wel stroom hebben is er een probleem bij u thuis, om te kijken waar het probleem vandaan komt moet u kijken in de meterkast. Wanneer er een groep is uitgeschakeld kan het probleem hier zitten, de groep was dan waarschijnlijk overbelast. Het is ook handig om de aardlekschakelaar te bekijken, wanneer deze is ingeschakeld zijn er namelijk hoge spanningen vrijgekomen. Wanneer u zelf niet weet hoe u de storing op moet lossen kunt u ons altijd bellen.

Wij hanteren een spoedservice waardoor wij u altijd kunnen helpen bij een stroomstoring, deze service geldt namelijk 24/7. Onze elektriciens komen allemaal uit de buurt, hierdoor kunnen ze altijd snel bij u ter plaatse zijn. Door alle ervaring die onze elektriciens hebben opgedaan kunnen ze elke storing snel verhelpen. 

Bel ons op 085 019 2210

}

24/7 Storingsdienst

Onze elektromonteurs staan 24 uur per dag klaar om uw storingen te verhelpen.

Z

95% Direct opgelost

Wij lossen 95% van de storingen en kortsluitingen direct bij onze klanten op.

Veelgestelde vragen

Welke werkzaamheden worden verricht door Elektricien in de Buurt?

Wij kunnen alle werkzaamheden rondom elektra uitvoeren voor u, onze elektriciens kunnen alles. De werkzaamheden die wij het meeste doen zijn het vervangen van groepenkasten, storingen oplossen en het aanleggen van elektra. Door onze ervaren elektriciens kunnen wij u de beste kwaliteit bieden.

Kan ik kortsluiting voorkomen?

Ondanks dat we het allemaal willen is dit niet mogelijk, het is wel mogelijk om de kans op kortsluiting te verkleinen. Er is meer veiligheid sinds de komst van de aardlekschakelaar, hierdoor worden hoge spanningen namelijk geblokkeerd. U moet ook oppassen met het aansluiten van oude apparaten, deze kunnen namelijk voor kortsluiting zorgen. Het is ook handig om ervoor te zorgen dat er weinig stof bij u in huis is, stof geleidt namelijk elektriciteit.

Is het ook mogelijk jullie in te schakelen voor bedrijven?

Natuurlijk is dit mogelijk, bedrijven kunnen namelijk ook problemen met elektra ervaren. Wij willen iedereen helpen en bedrijven vallen hier dus ook onder, voor bedrijven kunnen wij facturen opmaken. 

Waarom vinden jullie dat jullie de beste zijn?

Wij werken iedere dag heel hard om de beste kwaliteit en service te bieden, dit geven we ook altijd mee aan onze elektriciens. Wij proberen ons altijd te verbeteren en van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte te zijn. Door dit complete pakket vinden wij dat we de beste zijn.

Hoe wordt de prijs bepaald?

Wij bepalen onze prijzen op een eerlijke manier, wij bespreken de prijs ook altijd met u. De prijs wordt opgebouwd aan de hand van wat er allemaal nodig is, de tijd dat het kost en het type werkzaamheid.

De voordelen van Elektricien in de buurt in Voorschoten.

Wilt u snel een goede elektricien in Voorschoten inschakelen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zullen z.s.m. bij u langs komen.

Mensen kiezen voor elektricien in de Buurt omdat:

laagste prijs  Wij zijn dag en nacht voor u bereikbaar

laagste prijs  Wij helpen u met alle verschillende elektra werkzaamheden

laagste prijs  Wij hebben een speciale 24 uurs spoeddienst

laagste prijs  Wij hanteren eerlijke tarieven

Elektromonteur
{

Erg tevreden! Nadat ik contact had opgenomen stond er binnen een uur een monteur voor de deur. Mijn storing kon direct verholpen worden.

{

Snelle service, goed geholpen en eerlijke prijzen. Ik kan Elektricien in de Buurt aan iedereen aanraden. Mijn meterkast is weer zo goed als nieuw!

{

Ik had problemen met mijn meterkast. Ik heb een afspraak gemaakt en de storing kon direct verholpen worden. Gelukkig viel de prijs ook nog mee!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij kunnen u onder andere helpen met de volgende Elektra Werkzaamheden

Elektra laten aanleggen
Stroomstoring en kortsluiting
Meterkast en groepenkast
Elektricien spoeddienst
Call Now Button