fbpx

Elektricien Waddinxveen

Direct een elektricien nodig in Waddinxveen?

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Elektricien in de Buurt staat voor u klaar!

laagste prijs  24/7 Spoeddienst

laagste prijs  Meterkasten en groepenkasten vervangen

laagste prijs  Elektra laten aanleggen

laagste prijs  Direct uw storing opgelost 

Elektricien Waddinxveen inschakelen?

Moet uw groepenkast met spoed uitgebreid worden? Moet uw woning snel voorzien zijn van een nieuwe aardlekschakelaar of moet uw meterkast vervangen worden? Neem dan contact op met Elektricien Waddinxveen! Elektricien Waddinxveen is expert in dit vak. Wij werken duurzaam, op maat en met alle veiligheid. Elektricien Waddinxveen is werkzaam in Waddinxveen en omstreken. In dit gebied hebben wij jarenlange ervaring. Dankzij onze ruime ervaring zijn wij in staat om al uw elektra problemen met zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen. Voor al uw elektra aanvragen kunt u gerust contact opnemen met Elektricien Waddinxveen. Wij staan altijd voor u klaar!

Elektricien Waddinxveen voor al uw elektra problemen

De elektriciens van Elektricien Waddinxveen zijn gespecialiseerd in het oplossen van alle soorten elektra problemen, in het aanleggen van elektra, in het installeren van elektrische componenten en in het vervangen van elektrische componenten op een duurzame wijze. U zult gegarandeerd geen spijt krijgen als u Elektricien Waddinxveen inschakelt! Wij lossen alle elektrische problemen met dankzij onze vakkundigheid zo snel, veilig en efficiënt mogelijk op! 

Elektricien Alkmaar
Elektromonteur Alkmaar
Monteur van elektra

Elektricien nodig in Waddinxveen of omgeving?

Elektricien Waddinxveen staat altijd voor u klaar! Wij bieden namelijk een 24/7 spoedservice aan die u elk moment van de dag kunt bereiken. Onze spoed ploeg kan per direct uw kant op komen in geval van nood. Onder nood verstaan wij stroomstoringen of kortsluitingen die erg gevaarlijk zijn. Bij twijfel kunt u ons ook inschakelen! Onze ware experts zijn 24/7 gereed om u zo snel mogelijk hulp te verlenen. Een stroomstoring of kortsluiting die niet op tijd wordt opgelost, en die zeker niet op de juiste manier wordt opgelost, kan zeer gevaarlijke gevolgen hebben. Schakel onze professionele elektriciens in, omdat uw stroomstoring of kortsluiting dan met alle zekerheid op een veilige en goede manier zijn opgelost. Dankzij deze manier worden er ook kortsluitingen en stroomstoringen in uw woningen voorkomen, omdat wij het bij de bron aanpakken. 

Bel ons op 085 019 2210

}

24/7 Storingsdienst

Onze elektromonteurs staan 24 uur per dag klaar om uw storingen te verhelpen.

Z

95% Direct opgelost

Wij lossen 95% van de storingen en kortsluitingen direct bij onze klanten op.

Veelgestelde vragen

Valt mijn elektra afspraak bij Elektricien Waddinxveen onder garantie?

Of uw elektra afspraak bij Elektricien Waddinxveen onder garantie valt hangt af van de werkzaamheid. Voor elke werkzaamheid gebruiken wij namelijk verschillende onderdelen en componenten. Voor al deze diverse onderdelen gelden ook diverse fabrieksgaranties. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen met Elektricien Waddinxveen. 

Waar dient een aardlekschakelaar voor?

Een aardlekschakelaar is een essentieel component in uw woning. Deze zorgt er namelijk voor dat u geen stroomstoten kunt krijgen in uw woning. Het houdt een lekstroom tegen en het voert het af. Een lekstroom kan ervoor zorgen dat de metalen behuizing van een apparaat onder stroom komt te staan, dit zorgt voor een heftige stroomstoot. Het installeren van een aardlekschakelaar is een ingewikkelde klus die alleen een ervaren elektricien uit kan voeren. Bel Elektricien Waddinxveen voor het plaatsen van een aardlekschakelaar in uw woning. 

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Heeft u een afspraak gemaakt, maar kom het toch niet zo goed uit? U kunt uw afspraak dan annuleren. Zorg ervoor dat u de afspraak op tijd annuleert. Als u uw afspraak binnen 48 uur van uw afspraak annuleert hanteren wij kosten. Annuleert u uw afspraak binnen 24 uur? Dan komen er hogere kosten bij. 

Hoe lang duurt het om een elektrische auto op te laden?

De tijdsduur van het opladen van uw elektrische auto hangt af van een aantal factoren, namelijk:

  1. Het vermogen die het oplaadpunt kan leveren
  2. De oplaadsnelheid van de elektrische auto
  3. Hoe leeg de batterij is

Een 1-faseaansluiting op het elektriciteitsnet zorgt ervoor dat het thuis opladen van een elektrische auto met een vermogen van 3,7 kilowatt 10 tot 20 uur duurt. Nieuwbouwhuizen hebben een 3-faseaansluiting. Met een 3-faseaansluiting gaat het opladen 2 of 3 keer sneller. De meeste openbare laadpalen bevatten een vermogen van 11 kilowatt. Een elektrische auto laadt dan binnen 4 tot 10 uur op.Een snellaadstation met een vermogen van 75 kilowatt zorgt ervoor dat het binnen 40 minuten is opgeladen. 

Hoeveel kost het opladen van een elektrische auto?

De prijzen voor het opladen van een elektrische auto kunnen variëren. Uw elektrische auto thuis opladen is het goedkoopst. 1 kilowattuur elektriciteit kost thuis namelijk maar ongeveer 23 cent. Het kopen van een oplaadpunt kost wel geld. Wilt u opladen bij een openbare plaats? Dan kost dit 35 cent per kilowattuur. Bij een snellaadstation kost het per kilowattuur 66 cent. 

De voordelen van Elektricien in de buurt in Waddinxveen.

Wilt u snel een goede elektricien in Waddinxveen inschakelen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zullen z.s.m. bij u langs komen.

Mensen kiezen voor elektricien in de Buurt omdat:

laagste prijs  Wij zijn dag en nacht voor u bereikbaar

laagste prijs  Wij helpen u met alle verschillende elektra werkzaamheden

laagste prijs  Wij hebben een speciale 24 uurs spoeddienst

laagste prijs  Wij hanteren eerlijke tarieven

Elektra alkmaar direct
{

Erg tevreden! Nadat ik contact had opgenomen stond er binnen een uur een monteur voor de deur. Mijn storing kon direct verholpen worden.

{

Snelle service, goed geholpen en eerlijke prijzen. Ik kan Elektricien in de Buurt aan iedereen aanraden. Mijn meterkast is weer zo goed als nieuw!

{

Ik had problemen met mijn meterkast. Ik heb een afspraak gemaakt en de storing kon direct verholpen worden. Gelukkig viel de prijs ook nog mee!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij kunnen u onder andere helpen met de volgende Elektra Werkzaamheden

Elektra laten aanleggen
Stroomstoring en kortsluiting
Meterkast en groepenkast
Elektricien spoeddienst
Call Now Button