fbpx

Elektricien Rotterdam

Direct een elektricien nodig in Rotterdam?

Voor alle elektra diensten.

Elektricien in de Buurt staat voor u klaar!

laagste prijs  24/7 Spoeddienst

laagste prijs  Meterkasten en groepenkasten vervangen

laagste prijs  Elektra laten aanleggen

laagste prijs  Direct uw storing opgelost 

Heeft u een elektricien Rotterdam nodig?

Hier kunt u terecht voor uw lokale elektra specialist. We zijn niet alleen in te schakelen voor alle diensten omtrent het aanleggen van elektra, maar we bieden ook spoeddienst bij een storing. Welk probleem u ook heeft met uw elektra: een elektricien Rotterdam is nooit ver weg. We zijn altijd in de buurt en staan daarnaast dag en nacht voor u klaar. U kunt altijd op ons rekenen!

Elektricien Rotterdam
Elektricien gezocht

Elektricien Rotterdam, uw specialist

Het is wel zo prettig om een ervaren elektricien in te schakelen, zodat u zeker weet dat uw elektra werkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd. Onze elektriciens zijn dagelijks bezig met elektra. We hebben meer dan 20 jaar ervaring met elektra werkzaamheden en bieden dan ook altijd hoge kwaliteit en efficiënt werk. Van meterkasten vervangen tot storingen oplossen: we doen het allemaal. En omdat we dag en nacht actief zijn in Rotterdam, kunnen we altijd snel bij u zijn om het probleem op te lossen. We kunnen u onder andere helpen bij:
– Storingen en kortsluiting
– Het uitbreiden van de meterkast
– Het aanleggen van elektra bij nieuwbouw, renovatie en verbouwing
– Werkzaamheden aan de groepenkast

Bel ons op 085 019 2210

Veelgestelde vragen

In uw zoektocht naar een elektricien in Rotterdam wilt u natuurlijk verzekerd zijn van een vakman die snel werkt en een goed resultaat levert. Hier vindt u alvast een aantal van onze veelgestelde vragen. Zo krijgt u een duidelijk beeld van uw elektricien Rotterdam en is het extra eenvoudig om een keuze te maken. Heeft u nog andere vragen? We zijn 24/7 bereikbaar en staan u graag te woord!

Bel ons op 085 019 2210

Elektra-spoed-den bosch
Wat zijn jullie tarieven?
Onze tarieven verschillen per situatie en daarom is het lastig om vooraf een prijs te geven. Een stopcontact vervangen is goedkoper dan in het hele huis elektra aanleggen. We hanteren vaste prijzen en dit betekent dat u niet te maken krijgt met vervelende verrassingen. Neem contact met ons op voor de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren: we maken een offerte, zodat u duidelijkheid krijgt over de prijs.
Vervangen jullie ook meterkasten?
Ja, we vervangen ook de meterkast als dit nodig is. De meterkast vervangen is iets dat u beter aan een specialist kunt overlaten. Neem dan ook contact met ons op wanneer u uw meterkast wilt uitbreiden of vervangen. We zorgen niet alleen voor een snelle uitvoering, maar bieden ook een goed resultaat voor een scherpe prijs.
Welke elektra werkzaamheden voeren jullie uit?
We voeren alle elektra werkzaamheden uit. Zo kunt u ons bereiken voor het aanleggen van elektra in uw hele woning, maar ook in aparte ruimtes. We leggen krachtstroom aan, maar regelen ook uw Perilex aansluiting. Ook leggen we buitenverlichting aan en sluiten we stopcontacten aan, evenals een nieuwe aardlekschakelaar. Een inductiekookplaat aansluiten is voor ons ook geen enkel probleem. Verder regelen we alles omtrent de meterkast/groepenkast.
Ik heb een storing, kan ik jullie bellen?
Ja, u kunt ons altijd bellen als er sprake is van een storing. Zijn de stoppen doorgeslagen of is er kortsluiting? Dan zijn we altijd bereikbaar: we komen snel naar u toe en lossen het probleem op. Dankzij onze 24-uurs storingsdienst is er altijd een elektricien Rotterdam beschikbaar, ook in de weekenden.
Hoe kan ik contact met jullie opnemen?
U kunt onder andere telefonisch contact met ons opnemen. We zijn dag en nacht bereikbaar via 085 019 2210. Daarnaast kunt u ons via de website contracteren: vul het contactformulier in met de informatie over de elektra werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren. Ook kunt u een offerte aanvragen: we sturen u dan een prijsopgave op basis van de informatie die u ons geeft.

Alle elektra werkzaamheden

U kunt ons ook inschakelen voor andere werkzaamheden met elektra. Wilt u krachtstroom in een nieuwbouwwoning aan laten leggen of een aardlekschakelaar laten aanleggen? Dit zijn werkzaamheden waarvoor u ons kunt bellen. Een elektricien Rotterdam is ook nooit ver weg voor het vervangen van de meterkast, de groepenkast en de stoppenkast. Wilt u een 3-fase aansluiting? Ook daarvoor kunt u meteen bij ons terecht. Het maakt niet uit welke werkzaamheden u wilt laten uitvoeren. We doen alles op het gebied van elektra en zorgen ervoor dat u snel een kwalitatief resultaat krijgt.

Van storingsdienst tot buitenverlichting aanleggen: onze elektriciens in Rotterdam doen het allemaal. Ook als u zonnepanelen wilt aanleggen of een laadpaal wilt installeren is het mogelijk om contact met ons op te nemen. U hoeft zelf niets te regelen en daarnaast kunt u verzekerd zijn van het beste resultaat. Een professional inschakelen is altijd de beste keuze: u weet op deze manier zeker dat de werkzaamheden correct en veilig worden uitgevoerd. We zijn altijd bereikbaar en zorgen voor een snelle oplossing bij elektra problemen. Vraag online een gratis offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

storingsdienst bellen
Meterkast en groepenkast
Elektra laten aanleggen
Stroomstoring en kortsluiting
Elektricien spoeddienst
{

Erg tevreden! Nadat ik contact had opgenomen stond er binnen een uur een monteur voor de deur. Mijn storing kon direct verholpen worden.

{

Snelle service, goed geholpen en eerlijke prijzen. Ik kan Elektricien in de Buurt aan iedereen aanraden. Mijn meterkast is weer zo goed als nieuw!

{

Ik had problemen met mijn meterkast. Ik heb een afspraak gemaakt en de storing kon direct verholpen worden. Gelukkig viel de prijs ook nog mee!

Heeft u een storing? Bel een elektricien Rotterdam

Een storing met elektra is natuurlijk erg vervelend. En u wilt dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt. Daarvoor belt u een elektricien Rotterdam: wij zijn dag en nacht bereikbaar en komen dan ook zo snel mogelijk naar u toe. Ook als u ‘s nachts een stroomstoring heeft of kortsluiting in het weekend kunt u ons meteen bereiken. Met een storingsdienst die 24/7 actief is, hoeft u nooit lang te wachten en komen we direct om het probleem op te lossen. Onze elektriciens in Rotterdam hebben veel ervaring met storingen en kortsluitingen en zijn dan ook in staat om dit snel te verhelpen.

Het is altijd slim om een professional in te schakelen. Een elektricien Rotterdam heeft niet alleen veel ervaring, maar is daarnaast ook bekwaam genoeg om een probleem snel op te sporen en op te lossen. Het is dan ook niet slim en niet veilig om zelf op zoek te gaan naar de oorzaak van het probleem. Bel ons direct: we komen snel, achterhalen de oorzaak en lossen dit snel op. Zo heeft u goed werkende elektra zonder dat u hier zelf iets aan hoeft te doen of hier veel tijd aan kwijt bent en dat is wel zo prettig!

Elektricien
Call Now Button